Maak kennis met Cas de Ranger in de Julianatoren.

De Julianatoren heeft sinds kort een nieuw karakter; Cas de Ranger. Cas de Ranger is een stoere avontuurlijke ontdekker die antwoorden zoekt op alle vragen over de natuur. Hoe kunnen bijvoorbeeld bijen praten met elkaar? Cas de Ranger gaat in zijn eigen YouTube serie op zoek naar het antwoord!

Cas de Ranger show

Wij mochten bij de premiere van Cas de Ranger zijn in de Julianatoren! In Jul’s picknickbos staat het podium voor de show na de show ga je de experience doen. De show is leuk en interactief van opzet. Cas de Ranger wordt dan ook uitgevoerd door de juiste persoon met een goede aanstekelijke energie. Het publiek wordt bij show betrokken. Zo werden er spelletjes op het podium gedaan met enkele kinderen uit het publiek en zelfs aan de vaders werd gedacht. De liedjes en het dansen vond met name onze oudste helemaal geweldig. Hij vroeg zich af, heeft Cas de Ranger ook al een eigen cd?

Maak kennis met Cas de Ranger in de Julianatoren.

De experience

De experience vind plaats in Jul’s picknickbos. De kinderen krijgen een kaart met allerlei vragen over de natuur.  In deze experience leer je veel over de natuur. Als je alle vragen hebt beantwoord vormen de letters samen een woord. Dit woord kun je aan het invullen en insturen. Wie weet winnen we wel een prijs. Na de experience voelen onze heren zich echte rangers! Het is een leuke ontspannen manier van nieuwe dingen ontdekken uit de natuur. Zelfs mama was er zo druk mee dat ik vergeten ben hier foto’s van te maken!

De Julianatoren

Na de experience gaan we natuurlijk het park ontdekken. Het was, ondanks de regen, zeer geslaagd. Het park is zo kindvriendelijk. Wat ons opviel waren de vele toiletten die aanwezig zijn, en dat ze allemaal schoon waren! Onze jongste mocht met zijn 110 cm vrijwel in alle attracties. Bij elke attractie staat een duidelijke meetpaal, meten is weten ;-)  Het personeel is vriendelijke en geduldig er lijkt een soort “zen” sfeer te hangen. Als je een leuk uitje zoekt voor kinderen tot ongeveer 10 jaar, dan is de Julianatoren zeker een aanrader!

Maak kennis met Cas de Ranger in de Julianatoren. Maak kennis met Cas de Ranger in de Julianatoren.

Cas de Ranger TV is te vinden op het YouTube Kanaal van de Juliantoren, elke zaterdag om 9.00 uur komt er een nieuwe aflevering online. Cas de Ranger live is in het weekend en in de schoolvakanties elke dag te zien om 12.00, 13.00 en 14.00 te zien in Jul’s Picknickbos. De Cas de Ranger Experience is elke dag te beleven.

liefs Nancy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.