Julianatoren | hét pretpark voor de allerkleinsten!

Afgelopen zondag mochten wij op uitnodiging een dagje naar het Julianatoren in Apeldoorn. Ik ben zelf nog nooit naar dit pretpark geweest en ik vroeg me af of het met een kindje van 1,5 jaar wel leuk zou zijn.. Na wat research op het internet hebben we de gok gewaagd en de dag lekker over ons heen laten komen. Benieuwd wat we allemaal hebben beleefd in de Julianatoren?

Met twee treinkaartjes van de Kruidvat en gezonde dosis enthousiasme gingen we zondag op pad. Eenmaal op het station aangekomen bleek dat meer mensen zich hadden bedacht om een dagje op pad te gaan en we konden voor geen mogelijkheid ergens in stappen, zo vol was de trein! We besloten (en moesten ook wel) een trein later te pakken en waar de dag hier heel zonnig begon, stonden we op Apeldoorn met een mega hagelbui. Shit zeg, ik ben de regenhoes vergeten van de buggy, wat een sukkel ben ik. Gelukkig klaarde het al snel op en pakten we de bus, dit was geen rechtstreekse bus naar het park, maar na een prachtige wandeling door een villa wijk en langs een bos kwamen we zo’n kwartier later aan op het park met Leia in diepe slaap. Omdat we op uitnodiging mochten heb ik nog even gevraagd naar de persoon met wie ik mailcontact heb gehad, altijd leuk om te zien wat voor gezicht erachter zit! Daarna zijn we het park ingelopen, Leia werd langzaam wakker en keek haar ogen uit! Wat is het park van de Julianatoren eigenlijk groot! Welke attractie zullen we als eerste proberen?

julianatoren

julianatoren

Het spannende safari avontuur

Samen met Leia kroop ik in een safariautootje en gingen we op avontuur, je had haar moeten horen! Die, die, die wees ze alle kanten op. Leia is gek op diertjes en noemt alles poesje of hondje, wat ontzettend heerlijk om haar zo blij te zien! Papa maakte ondertussen foto’s van ons. Natuurlijk worden er ook shows gegeven en wij zijn naar Het Spannende Safari Avontuur geweest. In deze show ga je samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en natuurlijk Jul en Julia op een reis in de wildernis op zoek naar de Wakka Worda plant omdat Mevrouw Suikerspin is geprikt door een zeldzame mug die een slaapziekte veroorzaakt. Dit mondt natuurlijk uit in een super spannend avontuur en wij zaten bijna helemaal vooraan. Ik kon Leia soms bijna niet bedwingen om bij mij op schoot te blijven want ze wilde zo graag naar de grote muizen toe. De show is ontzettend leuk en de kinderen worden er ook heel erg leuk bij betrokken. De show duurt ongeveer 30 minuutjes en ik denk dat dit ook lang genoeg is voor de kleintjes, daarna kunnen ze weer heerlijk razen in het park.

julianatoren

julianatoren

Handige tip!

Mocht je in de buurt van Apeldoorn wonen dan heeft Julianatoren ook wat leuks! Je kunt namelijk een heus abonnement nemen op het park waarbij je met de hele familie een seizoen lang onbeperkt toegang hebt tot het park. Het parkeren is dan gratis, opa’s en oma’s mogen gratis mee, je krijgt korting op de toegangsprijs van diverse andere dieren- en pretparken, een spaarkaart voor een gratis 5e kindermenu én je ontvangt 10x €5,- korting voor vriendjes en/of vriendinnetjes. Wil je meer info over een abonnement? Klik dan hier.

Al met al hebben wij een geweldige dag gehad ondanks het vreemde weer. Sommige attracties waren niet open door het weer en dat was natuurlijk wel jammer, maar ook heel logisch. In elke eettent is bijna wel een indoor speelparadijs, dus dat is een absoluut pluspunt! Ik zou hier graag nog eens na toe gaan wanneer het mooi weer is, want het is echt een speelparadijs voor de kleintjes! Ik heb echt genoten om Leia zo happy de peppy te zien. Daarnaast heb ik een heleboel collega bloggers ontmoet op deze dag en het is echt super leuk om eindelijk eens echte gezichten te hebben bij de personen waar je al eeuwen lang mee appt.

julianatoren

julianatoren

Leuke weetjes
  • Julianaforen heeft 6 oplaadpunten voor elektrische auto’s, helemaal gratis!
  • Vier je verjaardag in de Julianatoren
  • De 2 gekke rondjes in het kindermenu vormen samen een super kindvriendelijke button
  • Honden mogen mee het park in
  • Er worden diverse spannende shows gegeven, hele jaar door
  • Julianatoren heeft meer dan 60 te gekke attracties
  • Je kunt met buslijn 102 of 104 voor het park in- en uitstappen.
  • Door het hele park zijn toiletten verspreid

julianatoren

Ben jij al eens naar de Julianatoren geweest? Welke attractie vind jij het leukst?

3 thoughts on “Julianatoren | hét pretpark voor de allerkleinsten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.