Action Review | Fashion Professional Eyebrowpencil

Action heeft sinds een tijdje het merk Fashion Professional in het assortiment en tijdens mijn laatste bezoekje kocht ik een wenkbrauwpotlood mét lifter. Ik beloofde jullie een review, dus ik ben ermee aan de slag gegaan. Benieuwd wat ik van de Fashion professional eyebrowpencil vind? 

Fashion Professional Eyebrowpencil Swatches

De Fashion Professional eyebrowpencil kost €0,99, geen geld natuurlijk en voor die prijs wil ik best eens wat uitproberen. Ik ben zelf ontzettend fan van Anastasia Beverly Hills, mijn review over de dipbrow lees je hier, maar ik was benieuwd of er voor een low budget prijs ook zoiets op de markt zou zijn. Niet iedereen heeft namelijk de portemonnee om Anastasia te kunnen bekostigen. De prijs is dus laag, maar is het product zelf ook wel wat? De potlood is te verkrijgen in de kleuren Light en Dark, zelf kocht ik dark omdat ik ik mijn wenkbrauwen ook altijd donker laat verven (een mengeling van donkerbruin met zwart).

Fashion Professional Eyebrowpencil lifter & filler

Stijf & Korrelig

De potlood is wat chubby en de bijgeleverde puntenslijper is dan ook erg handig! Niet iedereen heeft een chubby puntenslijper in huis, dus persoonlijk vind ik dat echt een voordeel. De potlood oogt op zich best mooi en doet mij denken aan de Brow Duality van Anastasia. De swatches zien er veelbelovend uit, maar ik merk bij het zetten van de swatches dan de potlood erg ‘stijf’ is met kleuren, je moet erg hard drukken en het voelt wat stroef aan. Ik had meteen zoiets van, hmm, hoe gaat dat werken op de dunne huid bij je wenkbrauwen..

Fashion Professional Eyebrowpencil lifter & filler

Conclusie

De lifter kant heeft een ivory kleur, best een mooie kleur, maar het aanbrengen op mijn wenkbrauwbot vind ik lastig want hij is, zoals ik eerder noemde, echt wat stijf. De filler kant is helaas echt te donker. Ik heb hem geprobeerd, maar ik had denk ik beter voor de light versie kunnen gaan. Ik ben overigens benieuwd of er ook een medium versie is, die was hier in elk geval niet te koop, of hij was al uitverkocht. Ik ben in elk geval geen fan van dit potlood. Hij is te stijf en te sterk gepigmenteerd, de kleuren vallen echt te donker uit waardoor ik een boze look krijg wanneer ik dit potlood gebruik. Daarnaast werken beide kanten van het potlood niet fijn, ze zijn te droog en korrelig en ik vond het dan ook niet echt de moeite waard om hier no een look bij te maken. Dit potlood kan regelrecht de prullenbak in. Gelukkig was hij maar 99 cent haha!

Fashion Professional Eyebrowpencil lifter & filler

Pluspunten:

  • Bijgeleverde puntenslijper
  • Lage prijs

Minpunten:

  • Stijf in gebruik
  • Droog & korrelig
  • Te donker
Wat voor wenkbrauw filler gebruik jij?

3 thoughts on “Action Review | Fashion Professional Eyebrowpencil

  • Jammer dat hij je niet bevalt ! Ik heb hem ook in Dark en vind hem wel fijn, wel teken ik mijn wenkbrauwen bij met de zijkant van de punt omdat dit minder stroef gaat en blend ik hem nog uit met een wattenstijfje.
    De filler kant was voor mij wel de perfecte kleur. Wel moet ik eerder bekennen dat ik hem liever als oogpotlood gebruik haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.