Action Shoplog | Heel veel beauty

Ik ben vorige week weer even bij mijn grote budgetvriend de Action geweest om te snuffelen en ik ben weer een hoop nieuwe dingen tegen gekomen die ik binnenkort ook als review online ga zetten, maar nu eerst een Action Shoplog!

Manlief had scheermesjes nodig en die kopen wij eigenlijk altijd standaard deze scheermesjes bij de Action. Lekker goedkoop want voor 8 wegwerpmesjes betaal je €0,99. Het zijn triple blade mesjes en de man des huizes vindt ze prima scheren. Kan hij die shagpluk die hij op z’n kin heeft zitten weer weghalen ;)

Action shoplog scheermesjes

Verder stuitte ik op een micellair reinigingswater. Ze hebben 2 soorten water en ook een micellair reinigingsmelk. Zelf koos ik voor de micellair reinigingswater voor de normale huid. Een fles bevat 250ml en kost €1,39. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze micellair water, want zelf gebruik ik nu al een tijdje die van Garnier en het is altijd fijn om een budgetvariant te kunnen vinden. Ik ga deze dus uitvoerig testen en zal hier binnenkort een review over plaatsen.

Action shoplog micellair water

Om op het gebied van reinigen te blijven kocht ik ook een pakje met reinigende porienstrips, in een pakje zitten 6 strips en hier betaal je dan €0,99 voor. Ik vind die dingen uber handig, want ze zitten altijd vol met vieze zwarte puntjes als ik ze eraf trek. Ieeuuuwww.

Action shoplog porienstrip

Voor Leia kocht ik 4 maillots, die dingen zijn bij de Action altijd zo lekker goedkoop want voor een 2-pack betaal €3,99. Ik koos voor zachtroze en zwart. In het 2-pack zit een effen maillot en een maillot met stipjes. Altijd makkelijk voor onder een jurkje of een korte jeans.

Action shoplog maillot

Voor mijn Moederdag beauty swap ben ik ook bij de Action geslaagd. Ik kocht 2 wenkbrauwpotloden met daarin een highlighter verwerkt. Hij is verkrijgbaar in de varianten Light en Dark, misschien ook wel medium, maar die heb ik niet gezien. De potloden kosten €0,99 per stuk en aan het ene uiteinde zit dus een (verrassend) wenkbrauwpotlood en aan de andere zijde een highlighter of zoals Max & More het noemt: een lifter. Ook zit er in één dopje al een puntenslijper verwerkt wat wel handig is. Ook hiervan zien jullie binnenkort een review online.

Action shoplog wenkbrauwpotlood

Als laatste kocht ik een Volume Boost Mascara voor een pietluttig bedrag van €0,99, altijd het proberen waard want van de meeste producten van Max & More ben ik best gecharmeerd.

 

Action shoplog mascara

Dit was mijn Action shoplog, wat haal jij meestal bij de Action? En heb jij deze producten al geprobeerd?

 

9 thoughts on “Action Shoplog | Heel veel beauty

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.