Winweekend April, and the winners are…..

Het heeft even geduurd door een plotselinge aanval van rode ogen en mega koorts, maarrrrrr *tromgeroffel* de winnaars van het winweekend April zijn bekend, benieuwd of jij er tussen zit? Lees dan snel verder:

Duizendmaal sorry, maar ik ben echt zwaar uit de running geweest door blijkbaar een hooikoortsaanval. Ik heb in voorgaande jaren nog nooit last gehad van dit fenomeen en ik schreef er maandag ook een kort blogje over. Ik heb de hele week dikke koorts gehad en donderdag nog extra medicatie ontvangen. Die laatste medicatie lijkt me goed te doen en mijn ogen zijn weer open, al lijkt het wel alsof ik 3 weken achtereen heb doorgehaald ofzo. Verder wil ik iedereen echt ontzettend bedanken voor alle leuke reacties. Wat hebben er veel mensen meegedaan zeg! Het uitkiezen van de winnaars werd zo wel extra moeilijk! Daarnaast wil ik ook iedereen bedanken voor het geduld en het begrip dat ik wat later ben met de uitslag dan was gepland. Echt super lief al die beterschapswensen en tips die ik heb gekregen voor de hooikoorts. Bedankt toppers! Maar genoeg geneuzel, jullie zijn allemaal nieuwsgierig naar de winnaars, dus hier komen ze dan:

De winnaars van het winweekend April editie zijn:

We begonnen het winweekend April met een bijtring van Sophie de giraf, jeetje mensen! Wat een reacties! Maarliefst 52 mensen die hebben meegedaan, super leuk!! Ik heb manlief een cijfer later kiezen tussen de 1 en de 52 en dit is het cijfer 12 geworden, dat betekend dat Brenda Peters de winnares is! Gefeliciteerd!!

winweekend april

 

Het shoptegoed bij Telefoonhoesjesstore met een waarde van €25,- is voor Margreet. Heel veel plezier met het uitzoeken van een nieuwe gadget!

win shoptegoed bij telefoonhoesjestore

 

En dan als laatste de Minerale Foundation naar keuze met Kabuki kwast van Mineralissima waar ik een review over schreef is voor: Sazou!! Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan gaat vinden, laat je mij ook even weten hoe het bevalt?

Mineralissima

 

Lieve iedereen, bedankt voor het meedoen! Zit je er dit keer niet tussen? Wees niet getreurd, er komt natuurlijk weer een nieuw winweekend aan en ik ben al super druk met de voorbereidingen hiervan, dus stay tuned! Voor de winnaars: GEFELICITEERD!! Jullie ontvangen van mij een mailtje, zouden jullie daar z.s.m. op willen reageren? Dan zorg ik ervoor dat de artikelen zo spoedig mogelijk bij jullie terecht komen.

Bedankt iedereen en fijne dag! Veel liefs!

One thought on “Winweekend April, and the winners are…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.