Daddy Outfit onder de €50,- | Motors

Laten we eens gek doen en een nieuwe versie van de OOTD maken. Een DOOTD, oftewel een Daddy Outfit of the Day. Mijn lieve man wilde hier gelukkig wel aan mee werken en we zijn benieuwd wat je van zijn outfit vindt!

Daddy Outfit | Motors

Tijdens de laatste zomerdagen van de sale bij ons op de zaak, www.sans-online.nl, hebben we altijd ontzettend leuke acties. Zo kocht ik voor manlief 3 blouses van onder andere Matinique en Tom Tailor voor een luttelig bedrag van €25,-. De bespaardeal die ik hiermee heb gemaakt? Minimaal wel €200,-! Hoppa, in the pocket en man blij met zijn nieuwe blouses. Waar ik overigens nog wel voor vreesde aangezien hij eigenlijk nogal basic is en niet zo heel erg van drukke prints houdt.

De blouse met motors die hij draagt is van het merk Matinique. Hij oogt misschien wat druk, maar ik vind hem ontzettend gaaf. Je kunt natuurlijk ook een trui of een vest over het overhemd dragen, persoonlijk zou ik dan kiezen voor een zwarte of misschien een grijze

Daddy outfit of the day ootd motors

Maar met alleen een blouse ben je er natuurlijk nog niet. Beetje raar om met alleen een blouse over straat te gaan, al zullen er vast en zeker wel mommy’s zijn die hem even nakijken haha. De jeans die hij draagt is van de Primark, super low budget voor een prijsje van ik geloof 13 euro. Echt een lachertje. Bij elkaar dus een outfit onder €50,- maar dan heb ik de schoenen niet meegeteld. De gave sneakers van Adidas kocht ik bij Bol.com:

[bol_product_links block_id=”bol_57ee5c24d378e_selected-products” products=”9200000062007186″ name=”adidas los angeles” sub_id=”5″ link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Bij elkaar vind ik het wel een stoere outfit. Helemaal omdat mijn man normaliter heel basic is en ik dit soms best wel saai vind. Heb ik dat nou gezegd over mij eigen man? Jup. Maar is niet meer dan logisch dat hij zo basic is geworden in de loop van de jaren. Toen hij nog werkzaam was bij Defensie, was hij amper thuis en liep hij de hele dagen in uniform. Bij thuiskomst verruilde hij het uniform voor een trainingsbroek. En als we eens uit gingen dat werd er geprobeerd wat hips uit de kast te trekken. Dit is dus echt een enorme fashion vooruitgang. Ik denk dat ik nu wel mag oppassen met al die vrouwen op de loer, want mannen met kind maken sexy toch?

De outfit van Leia is overigens een basic legging van Name-it met een spijkerblouse van de Hema. Om de look nog even extra schattig te maken draagt ze zwarte lak ballerina’s met strik van Primark.

Vind je het leuk om vaker Daddy Outfit’s terug te zien op Momambition? Laat het mij weten in een reactie hieronder en dan ga ik proberen de man zover te krijgen om vaker te poseren. Niet kwijlen he?!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.