Datenight outfit van Supertrash

Eigenlijk ben ik heel erg onzeker over mijn figuur en draag ik al tijden geen jurkjes of rokjes meer.. Want hey halloooooo blubberbuik en spekbenen.. De man des huizes vind dit soort items juist het leukst staan en met datenights wil ik hem dan nog wel eens zijn zin geven haha! Met Valentijn in aantocht dacht ik; hey laat ik eens een inspiratie outfit online gooien! Vandaag lees en zie je dus mijn Datenight outfit van het prachtige merk Supertrash!

We moeten vaker op datenight!

Nu is het alweer een tijdje geleden dat manlief en ik een datenight hebben gehad, maar deze datenight outfit is dus al wel eens gedragen, met succes. Wat de reden is waarom manlief en ik eigenlijk amper op datenight gaan? Omdat we voornamelijk sinds de komst van onze Leia niet meer spontaan samen de deur uit kunnen gaan. Tijd voor elkaar is echt schaars geworden en we hebben jammer genoeg geen familie om de hoek wonen, maar ongeveer 1,5 tot 2 uur verder weg zitten. We zeggen het wel vaak, lieverd, we moeten weer even een leuk avondje weg plannen. Weer even een weekendje bij je ouders met Leia, zodat we samen weg op pad kunnen gaan. Het resulteert meestal in een spelletjes avond met de familie (wat ik overigens super gezellig vind) of we gaan met de jongens naar de Pub. Met beide heb ik eigenlijk helemaal geen probleem, maar zo nu en dan zou het wel fijn zijn om gewoon weer eens lekker samen de deur uit te gaan zonder kind, familie of vrienden. Gewoon hij en ik. Volledig op elkaar gefocust.
Valentijn date night outfit
Ik ben trouwens een ster in bescheten koppen trekken haha!

Date night Outfit van Supertrash

Ik moet eerlijk bekennen dat dit geen foto’s van nu zijn. Ze zijn vorig jaar rond dezelfde tijd als nu geschoten, dat is overigens ook te zien aan de kwaliteit en belichting haha! De volgende zal betere kwaliteit hebben, beloofd! Overigens wel grappig om te zien, hoe ik mezelf heb weten te verbeteren met de foto’s, al is een goede camera echt wel een must. Maar goed, dat maakt de inspiratie voor een datenight outfit niet minder, hoop ik tenminste haha!

Ik ben persoonlijk een echte sucker voor Supertrash! Het is stylish, classic en gewoon van perfecte kwaliteit. Ik koos daarom voor een volledige outfit van Supertrash. Het shirt Trosha navy/white met horizontale streep is voor mij een out of the box ding om te kopen. Normaliter vermijd ik dit echt altijd omdat horizontale strepen nou eenmaal ‘dikker’ maken. Daarnaast koos ik voor de super chique rok Silanto in de kleur zwart. Het shirt draag ik nu overigens ook vaak op een zwarte high waist jeans met blazer en een paar all stars of sneakers eronder. Prima oufit, zelfs voor een datenight, maar dan met een pump uiteraard..

De rok is nauwsluitend waardoor curves heel mooi uitkomen, daarnaast heeft hij een heel mooi en hoog draagcomfort waardoor je geen rare zwemband randen ziet. Worst Nightmare! En ach, anders maar De rok heeft verder een  asymmetrische onderkant en valt heel mooi net boven de knie. Dit soort rokken zijn echt een musthave als je het mij vraagt. Super geschikt voor naar kantoor of gewoon casual met sneakers eronder. Ja echt hoor, dat doe ik zo! De outfit stijl ik af met een paar Nude kleurige pumps die ik bij de Primark heb gekocht een tijdje terug. De hak is glanzend en de punt is van een soort suède stof. Ik heb (nog) geen Nude-kleurige tas en daarom heb ik favoriete roze Bulaggi bag erbij waar ik al eens eerder over heb geschreven. Laat die datenight maar komen, want mijn outfit is af!

Datenight Outfit met nudes

Valentijn Date night outfit

 All Black Sporty Chique Datenight Outfit

Valentijn Date night outfit

Wat vinden jullie van mijn Date Night outfit? Trek jij ook iets speciaals aan als jullie op datenight gaan? Of doen jullie daar niet aan?

10 thoughts on “Datenight outfit van Supertrash

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.