De Rebelse Soldaat #7 | De Grote finale

Oké, suuuuuuuper awkwarddddddd. Zit je dan met een kop als een tomaat, je te verontschuldigen voor je vervelende vrienden. Waarvan je echt hoopt dat ze zo snel mogelijk weer naar huis gaan…This can only happen to me -_- Wat moet hij in vredesnaam wel niet van me denken zeg?!? Lees je mee in het laatste stuk uit De Rebelse Soldaat serie? De Grote Finale!

Vorige week gemist? Klik hier

Uiteindelijk gingen ze ein-de-lijk weg tussen 04.00 en 05.00 uur, en konden wij naar bed. Oké dit vond ik dus echt super spannend, ook al hadden we al eerder een keer bij elkaar geslapen, dit was voor mij toch anders. In mijn huis, in mijn bed.

Klippan banken, festivals en dronkenmans praat

De volgende ochtend moesten we al vroeg op, jeetje wat had ik een koppijn, maar wat was dit leuk wakker worden zo naast hem. Het was zaterdag, 28 augustus, Bommen Berend en dat betekend in Groningen dik feest! Mijn gayfriend R, gayfriend K en vriendin H zouden langskomen plus een aantal van Marco zijn vrienden. Samen zijn we op mijn brommer, mijn tomos also known as de rode duivel, naar de winkel gereden, hij achterop. Daar gingen we dan als een stelletje Sjonnie & Anita. Uiteraard werden er weer alcoholische versnaperingen meegenomen vanuit de winkel waaronder een Goldstrike (oh please god, ik hoop dat ik dit overleef), Malibu, bier en de rest kan ik mij niet meer heugen. Oh ja, wat snacks! Bij thuiskomst hebben we het huis nog even samen opgeruimd en kort daarna zat de keet weer bomvol. Nog zo’n leuk feitje is dat ik nog geen bankstel had. Ik zou tijdelijk het bankstel van R lenen (mijn almost buurman) tot ik er zelf één had, ik was nog opzoek. Hij had 2 bankstellen, waarvan 1 hem ontzettend in de weg stond (je weet wel die Klippan banken van de Ikea) maar we konden het de dag ervoor in geen mogelijkheid voor elkaar krijgen om die bank te verhuizen vanaf zijn 3 hoog naar mijn appartementje. Natuurlijk waren de vrienden van Marco onze reddende engelen, dus toen zij aankwamen hebben we deze taak meteen overgedragen aan deze sterke kerels. In een mom van tijd stond de bank in mijn woonkamer, alsof hij ervoor was gemaakt! YAY!

Na een middagje flink feesten in mijn huisje werd het tijd om te vertrekken naar de stad, Marco en ik zouden namelijk naar Summermoves gaan, een house feest op strand Euroborg met o.a. Gregor Salto. Mijn vrienden gingen niet mee, vriendinnetje H zou ik later in de stad nog meeten, maar de vrienden van Marco gingen wel  met ons mee.

De grote finale

Op het hele feest waren ongeveer een mannetje of 20 à 25 denk ik. Niet zo heel erg verrassend met die regenzooi op een strandje.. Maar goed, wij hebben ons er prima vermaakt en Gregor Salto draaide de sterren van de hemel. Maar ja, op den duur ben je echt een beetje klaar met die pokke regen en dus kozen we er toch maar voor om lekker de stad in te gaan. Natuurlijk voor een flink feestje in Ocean 41 en vervolgens in Klupp waar we nog andere vrienden van Marco tegenkwamen. Daar kreeg ik de vraag van C, een vriendin van hem, of we nou een stel waren? Oké, shit, wat moet ik zeggen? Natuurlijk ben ik beneveld onder de alcohol en kan ik niet goed nadenken dus ik flap er, zonder er bij na te denken, uit “Ik heb echt geen idee!” Waarop ze vraagt, vind je hem echt leuk dan? “Ja, nou ja, ik heb wel kriebeltjes enzo, ik zal eens vragen!” Hé? Wat? Wait, wat zeg ik? En wat doe ik vervolgens? Juist, ik loop naar Marco toe en zeg “Ja ik moest van C vragen hoe dat zit tussen ons, of wij wat hebben.” Hij kijkt me aan, zet natuurlijk weer die allermooiste Colgate-smile op en zegt, “Ja weet ik niet, wil jij dat wel dan?” De drank is op dat moment mijn vriend en laat mij de dingen uitspreken die ik normaal nooit zo zou uitspreken naar een jongen waar ik een Big Ass Crush op heb. “Ja, nou, ik vind je wel echt heel erg leuk. Dus ja…Wil jij dat wel dan?” Zijn glimlach wordt nog breder en zegt “Ja, hoor, dat wil ik wel” en geeft mij daarbij een kus. Mijn reactie? Die was natuurlijk weer super awkward! “Oké, even doorgeven hoor!” waarbij ik mij heel smooth omdraai en weer naar C toe loop om vervolgens te zeggen, “Dankjewel he?! Dankzij jou is het nu officieel wat tussen!!” met een twinkel in mijn ogen en zo’n grote big smile dat mijn mond er gewoon pijn van deed… En zo leven wij inmiddels over 10 dagen alweer 6 jaar lang en gelukkig met elkaar en hebben wij samen een prachtige dochter mogen krijgen.

Wat vonden jullie het leukste stuk om te lezen van onze lovestory? Wat vonden jullie van De grote finale

One thought on “De Rebelse Soldaat #7 | De Grote finale

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.