De Rebelse Soldaat #6 | En nu gaan jullie zoenen!

“EN NU GAAN JULLIE ZOENEN! DOEI!” waarbij ze mijn slaapkamerdeur dichttrokken en dus ook dicht hielden. Oké, suuuuuuuper awkwarddddddd.

Toen de bel ging stond ik daar, frozen. Oké, nu gaat het gebeuren! Het hele weekend zijn we samen. Ik streek mijn kleren schoon, checkte mijn make-up en drukte op de knop van de intercom om hem in de portiek te laten….

Vorige week gemist? Klik hier

“Je bent echt net op tijd voor de wedstrijd (deze begon om 20.45 uur dus ga maar na hoe laat hij was), gelukkig is het eten klaar, weliswaar mislukt maar we kunnen meteen aanvallen” zei ik. Ik heb mijzelf wel een stuk of honderd keer geëxcuseerd voor de mislukte snot spaghetti en Marco vond het maar al te grappig. “Hoe kun je nou pasta laten mislukken? Zie je wel dat ik het had moeten maken.” Toch heeft hij, hoe lief hij ook is, wel z’n bord leeg gegeten, want de pastasaus die ik had gemaakt vond hij dan wel weer ontzettend lekker en dat maakte een hoop goed. Pfieuw, gelukkig! Zelf kon ik geen hap door m’n keel krijgen, jemig, hoe nerveus kan een mens toch zijn?! Mens, doe es normaal! Er spookte echt van alles door m’n hoofd. Wat zou hij van m’n mini-huisje vinden? Zie er wel leuk uit? Zit mijn make-up nog normaal? Zeg ik geen domme dingen? Oh wat ben ik blij dat Digitenne kastje werkt en we voetbal kunnen kijken! FC Groningen speelde uit tegen Willem II waarbij we met 3-0 winst pakten. Gelukkig, nu kan hij in elk geval niet chagrijnig zijn!

En nu gaan jullie zoenen!

Ondertussen kwamen mijn gay-friend en vriendin langs om iets op te halen onder het mom van even pols hoogte nemen. Zij deelden destijds samen een woning, een portiek naast mij, een beetje buren dus en daarnaast kun je elkaar goed in de gaten houden. Natuurlijk bleven ze ‘plakken’ en waren ze stront vervelend, vooral toen de borrels eenmaal op tafel kwamen, ja toen werd het pas echt feest! Ze vertikten het om weg te gaan en vonden het maar al te mooi om mij te zien klooien met mezelf. Op den duur waren ze zelfs zo vervelend bezig dat ze mij en Marco op bed hebben neergezet (vraag me niet hoe) in mijn slaapkamer en waarbij ze vervolgens keihard riepen; “EN NU GAAN JULLIE ZOENEN! DOEI!” waarbij ze mijn slaapkamerdeur dichttrokken en dus ook dicht hielden. Oké, suuuuuuuper awkwarddddddd. Zit je dan met een kop als een tomaat, je te verontschuldigen voor je vervelende vrienden. Waarvan je echt hoopt dat ze zo snel mogelijk weer naar huis gaan…This can only happen to me -_- Wat moet hij in vredesnaam wel niet van me denken zeg?!

Volgende week presenteer ik jullie dan echt het allerlaatste deel van onze lovestory! De grote Finale waarbij ik mijzelf nog even een keer flink voor schut zet! Yup, you know it was me! Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie ervan vonden!

3 thoughts on “De Rebelse Soldaat #6 | En nu gaan jullie zoenen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.