Olliewood.nl is vernieuwd! + Herfst/Winter 2016 aankopen

Sinds de komst van onze dochter is er een wereld aan webshops voor mij opengegaan.. Shoppen met een baby of inmiddels al bijna peuter is niet altijd een enorm succes. Vandaag licht ik één van mijn favoriete kinderkledingwebshops uit, namelijk de vernieuwde webshop Olliewood.nl en de eerste herfst/winter aankopen die ik deed voor Leia.

Olliewood.nl, alle mooie merken onder 1 virtueel dak vernieuwd!

Olliewood.nl is een webshop gevestigd in Heerhugowaard met een ruime keuze aan jongens-, meisjes- en babykleding met ontzettend veel trendy kinderkledingmerken. Denk bijvoorbeeld aan mijn eigen favoriete merken zoals Tumble ‘n Dry, Z8 en NAME-IT. De webshop is sinds kort vernieuwd waardoor het bestelproces nog makkelijker en overzichtelijker is geworden. De kleursamenstelling van site is aangepast van roze naar een fleurige oranje kleur en daarnaast hebben ze meer aanbod gekregen. Wanneer je voor 16.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Nu lukt het mij meestal niet om voor 16.00 uur te bestellen ivm met mijn werk, maar deze service is wel ideaal. De kleding wordt altijd netjes geleverd in een heel herkenbare en fleurige oranje zak.

Budget, Merk & Sale

Nu ben ik een persoon die altijd budget items combineert met merk items. Vaak haal ik wat standaard basics zoals rompers, onderbroekjes en effen shirts of leggings bij de Zeeman of H&M. Daarnaast haal ik wat mooie merk items zoals jurkjes en vestjes die wat meer mogen kosten. Maar meestal wel in de sale. Olliewood heeft eigenlijk altijd wel items in de sale en in bepaalde periodes (schrijf je even in voor de nieuwsbrief) hebben ze echt mega sale en daar word ik altijd erg vrolijk van.

De eerste herfst/winter aankopen voor 2016

Mijn laatste aankopen voor Leia deed ik op donderdagavond, ik was gewoon even aan het neuzen.. De nieuwe collectie van Name-it staat inmiddels online en die jurkjes zijn altijd super leuk! Veel van jullie weten inmiddels wel dat ik misschien een beetje een saaie muts ben qua kleuren. Zwart en wit zijn zijn wellicht veilig, maar dit gestreepte jurkje van NAME-IT vond ik zo ontzettend leuk dat ik hem bestelde in maat 86 met een zwarte bijpassende legging. Het eerste setje voor de herfst/winter is al binnen! Daarnaast heb ik nog even door de sale items gesnuffeld en werden Man en ik verliefd op een jurkje van LoFFf. Een voor mij relatief onbekend merk omdat ik het nog niet eerder heb geshopt, maar wat hebben zij leuke jurkjes zeg! En die stof, wat voelt het heerlijk aan! Helaas waren de maten 80 en 86 niet meer beschikbaar, dus ben ik gewoon voor 92 gegaan. Ervan uitgaande dat Leia dit jurkje in de winter vast en zeker gaat passen.

Olliewood.nl - NAME-IT
Setje NAME-IT
Olliewood.nl - Lofff
Jurkje LoFFf

Was jij al bekend olliewood.nl? Wat is jouw favoriete kinderkledingwebshop?

samenwerking1-1-2

6 thoughts on “Olliewood.nl is vernieuwd! + Herfst/Winter 2016 aankopen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.