De Rebelse Soldaat #5 | De sleepover en een pasta fail!

De sleepover en een pasta fail, zijn jullie klaar voor deel 5 uit ‘De Rebelse Soldaat” serie? Sit back en enjoy mijn zoveelste fail!

waarom zou je wat beginnen met een militair? Ik begin niks met een militair, ik begin (hoop ik) iets met een doodnormale, leuke, rebelse, prachtige jongen.. Maar hoe pak ik dit aan? Aangezien hij nogal vaak weg is (lees de hele week) hoe moeten we dan naar elkaar toe groeien? MSN, sms en hyves zijn ook niet alles.. toch?

Vorige week gemist? Klik hier

De sleepover en een Pasta fail

Ik heb altijd heel erg veel respect gehad voor militairen, van kleins af aan. Ik vind dan ook dat deze jongens (en dames) te weinig worden betaald voor het werk dat zij verrichten. Laat ik nog niet eens over de bezuinigingen beginnen want dat is niet de reden waar ik nu over schrijf. Dat Marco een militair was heeft mij in sommige opzichten wel af geschrokken. Waarom? Denk aan uitspraken als “in elk stadje een ander schatje” maar er gingen ook dingen door mijn hoofd zoals; wat als hij op uitzending moet, wat moet ik dan doen? Wat als hij dan nooit meer terug komt? Wil ik dit wel? Wil hij dit wel? Fuck it, ik ben verliefd, geef het een kans! Wanneer ik het probeer, weet ik ook niet of het een kans van slagen heeft toch?!

In de week dat hij dus op de kazerne zat, zat ik in mijn laatste week vakantie en ben ik op mijn eigen “echte” verjaardag (dit was op een woensdag) verhuist naar mijn woning. Marco en ik hadden afgesproken dat hij het weekend bij mij zou doorbrengen in mijn nieuwe huis om samen leuke dingen te ondernemen. Het was namelijk het weekend van Bommen Berend, ook wel beter bekend als Gronings Ontzet dus de stad was gevuld met festivals, kermis en borrels. Maar één ding zat tegen… Mijn tv en internet abonnement. Ookal heb ik alles super snel aangevraagd, heel eventjes lijkt het erop dat het nog wel ff kan gaan duren voor ik daadwerkelijk aangesloten ben. Thankgod had ik op D-Day mijn aansluiting voor elkaar en konden we genieten van een potje voetbal.

De hele dag loop ik als een stress kip heen en weer. Spullen uitpakken, huis poetsen, dat verdomde tv + internet abonnement installeren, boodschappen doen en koken met trillende beentjes.  Ik had al verteld aan Marco per sms dat we pasta zouden gaan eten. Één van mijn beste gerechten die niet kan mislukken, toch?! Nou dikke vette pech voor mij want door alle zenuwen heb ik niet de saus maar de pasta zelf flink laten mislukken. Hoe dan?! Het was eerder sliertjes snot dan dat het spaghetti was haha!

Marco was wat laat, maar net op tijd voor de wedstrijd. Toen de bel ging stond ik daar, frozen. Oké, nu gaat het gebeuren! Het hele weekend zijn we samen. Ik streek mijn kleren schoon, checkte mijn make-Up en drukte op de knop van de intercom om hem in de portiek te laten….

Tot volgende week maar weer waar jullie meer over de sleepover en een pasta fail kunnen lezen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.