De Rebelse Soldaat #4 | In het leger

En mijn onzekerheid kwam weer eens om de hoek kijken om met mijn gedachten te fucken, nou het was leuk, maar op vakantie zal hij vast een andere chick vinden en is hij mij zo weer vergeten….

Vorige week gemist? Klik hier

Non-stop Msn

Maar niets bleek minder waar. Gedurende zijn hele vakantie hebben we via msn zitten kletsen over van alles en nog wat. Natuurlijk was hij niet 24 uur per dag online, maar wel vaak. Zelf kreeg ik in die week mijn huisje, dus voor mij was het klussen geblazen. Daarnaast was ik druk met het plannen van mijn 21ste verjaardag.

Hoe meer we kletsten, hoe meer vlinders ik kreeg. Allebei zijn we enorme FC Groningen liefhebbers. Hij vertelde dat op de dag dat ik mijn verjaardag vierde, hij naar de wedstrijd zou gaan, maar heel graag naar de stad wilde komen na afloop om mij te feliciteren. Dat was dan dus weer een soort date? Toch?

21ste verjaardag, tuxedo party

Na een week klussen was het tijd voor mijn verjaardag. In die tijd vierde ik het altijd met een thema en mijn 21ste verjaardag stond in het teken van tuxedo. Wel tof, want mijn vrienden deden er ieder jaar weer aan mee! De hele dag was ik ontzettend nerveus en ik ben dus ook al vroeg aan de borrel gegaan om mezelf een beetje moed in te drinken. Toen het ongeveer een uurtje of 12 was gingen we richting de stad en had ik hem dus al behoorlijk hangen. Maar guess what?! De zenuwen waren dus echt niet minder geworden…

het leger
Een foto van de desbetreffende dag/avond… Ik ben in staat van ontbinding

Ik liep Klupp naar binnen, liet me fouilleren en pakte meteen de trap naar de bovenste verdieping. BINGO! Daar stond hij, met de allermooiste glimlach die er maar bestaat. Dit keer geen verlegen Cassandra maar een stuiterbal die iets te diep in het gaasje had gekeken. We gaven elkaar een kus die er natuurlijk weer voor voor zorgde dat ik knikkende knietjes had. Het was een geweldige avond/nacht waarvan ik hoopte dat hij niet zou ophouden. Ook heb ik mezelf meerdere malen flink belachelijk gemaakt, want ja dat is nou eenmaal iets wat ik doe wanneer ik teveel borrels op heb.

Hij zit in het leger

De volgende dag, of beter gezegd een paar uur later.. zouden we elkaar weer ontmoeten.. Er was namelijk een festival in Stadspark waar we allebei graag heen wilden en met een mega brakke kop bracht ik mijn 2 vriendinnen naar de trein en pakte de bus naar stadspark waar hij en M al klaar stonden. Helaas was dit een korte dag, want Marco moest op tijd weg om zijn spullen te pakken en weer naar de kazerne te reizen. Hij heeft zijn beroep over dat hij in het leger zit, een lange tijd verzwegen voor mij. Waarom? Uit angst dat ik of op hem zou afknappen, of dat ik hem alleen daarom zou willen. Het leger…. waarom zou je wat beginnen met een militair? In mijn ogen begin ik niets met een militair, ik begin (hoop ik) iets met een doodnormale, leuke, rebelse, prachtige jongen.. Maar hoe pak ik dit aan? Aangezien hij nogal vaak weg is (lees de hele week) hoe moeten we dan naar elkaar toe groeien? MSN, sms en hyves zijn ook niet alles.. toch?

2 thoughts on “De Rebelse Soldaat #4 | In het leger

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.