De Rebelse Soldaat #3 | Jij bent ook een rare!

Van gepassioneerd zoenen naar awkward… Ik stuurde hem mijn eerste hyves bericht… “jij bent ook een rare!” Benieuwd naar deel 3 in de Rebelse Soldaat? Lees dan snel verder

Vorige week gemist? Klik hier

Jij bent ook een rare!

“Jij bent ook een rare.. Eerst voeg je mij toe op hyves én je stuurt me niet eens een berichtje.” Ik druk op verzenden.. Stap 2 is gezet. Ik zit te trillen achter m’n laptop.. Zal ik een reactie krijgen?

Ja hoor, al snel kreeg ik de reactie; “Ja maar ik heb jou toegevoegd, dus dan heb ik toch stap 1 gezet, stap 2 is dan aan jou.” Touché, die zit! En zo gingen de berichten over en weer. Hij bleek vakantie te hebben dus bijna iedere avond ontving ik een bericht of ik ook de stad in ging. 9 van de 10 keer moest ik de volgende dag werken dus ik bedankte, natuurlijk met ontzettend veel tegenzin.

Eindelijk weekend!

Het was weer weekend, ik hoefde niet te werken, dus ik kon de stad in, natuurlijk stuurde ik Marco een berichtje of hij ook in de stad was en dat was zo. Onze internetverbinding op onze telefoons waren niet zo best (je weet wel die tijd van de blackberry telefoons), binnen in de club hadden we geen bereik en we liepen elkaar dus steeds mis. Ik dacht weet je wat, “hier heb je mijn nummer, sms-en gaat wat makkelijker :)”.  In no-time kreeg ik een sms en zo spraken we af. Mijn vriendin wilde wat gaan eten met de jongens die ze had opgepikt, dus dit was het uitgesproken moment om er even tussen uit te wippen.

Kus!

Ik zag hem in de verte al staan. Ja hoor, daar komen die knikkende knieën weer en toen sloeg de verlegenheid toe. “Hoi” zei ik, waarop hij antwoordde met; “Hoi, kus!” Uh oké, wat is dit? Wat dominant! Wat sexy! Mijn benen verplaatsten zich automatisch en ik gaf hem een kus. Samen met hem en M gingen we nog even naar binnen bij Klup, inmiddels bekend als Klup Bananas. We praatten nog wat en ik moest natuurlijk weer terug naar mijn vriendin dus ik stapte weer op, nog steeds helemaal in de wolken..

En toen begon het sms-en…Smsjes die eindigden met ikvindjelief

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.