VSM Kind Chamodent tandgel | Review

VSM Kind is een merk wat ik graag gebruik voor Leia omdat het natuurlijke ingrediënten bevat. Toen ik via een persbericht te horen kreeg dat VSM met een Chamodent tandgel op de markt zou komen werd ik meteen nieuwsgierig en heb ik gevraagd of ik het zou mogen testen om met jullie de ervaringen hierover te delen. 

VSM Kind Chamodent Tandgel

VSM Kind Chamodent Tandgel is speciaal ontwikkeld voor kindjes vanaf 0 jaar met doorkomende tandjes. Het product zegt dat de gel een verzachtende en verzorgende werking heeft op het tandvlees van je kindje. Ik ben best wel benieuwd. Leia heeft inmiddels haar bijna al haar tanden al maar haar hoektanden beginnen nu ook te komen en daar heeft zij echt behoorlijke last van.

Chamodent Tandgel

Aanbrengen van de gel

De gel wordt geleverd in een tube die een mooie en frisse blauwe kleur heeft. Bij het losdraaien van de dop werd ik al erg blij. Een hygiënische verdeler! In de bijsluiter lees ik dat ik een bolletje ter grootte van een erwt op mijn vinger moet doen en dit vervolgens dien in te masseren op het tandvlees van Leia. En wat doet Leia? Die bijt mij natuurlijk haha! Je mag dit ritueel 4x per dag herhalen, niet vaker. Na het in masseren dien je bij voorkeur zo’n 10 à 15 minuten te wachten voor je je kindje iets te eten of te drinken geeft. Ik vind de gel zowel smaakloos als geurloos dus dat is verder geen probleem.

Prijs en verkooppunten:

VSM Kind Chamodent Tandgel is te koop bij praktisch iedere drogist en je betaald voor een tube van 10 gram een prijs van €6,99

VSM Chamodent Tandgel

Werkt het en raad je het aan?

Of het werkt vind ik eigenlijk maar lastig om te bepalen. Leia heeft niet de hele dag last van haar doorkomende tandjes. De gel is wel makkelijk in gebruik en omdat het op plantaardige basis werkt heeft het wel mijn voorkeur. Je weet wel, puur natuur enzo. Of ik het zou aanraden? Ik weet het niet. Aangezien ik niet echt zeker weet of het wel echt werkt kan ik daar eigenlijk geen oordeel over vellen. Ik raad altijd aan om eerst iets op plantaardige basis te gebruiken als het gaat om geneeskunde, maar als het om doorkomende tandjes gaat denk ik dat knuffelen en bijtringen meer verlichting zullen bieden.

Wat is jou ultieme middel tegen doorkomende tandjes?

 

2 thoughts on “VSM Kind Chamodent tandgel | Review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.