De rebelse soldaat #2 | Romantisch op Hyves

Vorige week eindigden we met een gepassioneerde kus, hoe verliep de rest van de avond met onze rebelse soldaat?

“Ik was altijd te bang om af te gaan, maar toch ineens stonden we daar… Intens gepassioneerd te zoenen, mijn hersenen kregen kortsluiting en mijn hart sloeg over. Ik denk dat als je aan zo’n film kus denkt, zelfs één been even de lucht in ging.. WTF was happening?!”

Vorige week gemist? klik hier

It’s Electrifying!

Wie begon deze kus? Ik! Wait what? Ik? No way! Nou wel dus, en ik moet zeggen.. Ik was onder de indruk van mezelf. Ik, de preutse Cassandra liet zichzelf gaan en kuste Marco met volle overgave. Godzijdank dat we elkaar vast hadden want ik durf te wedden dat ik anders door m’n trillende bennen heen was gezakt. De energie die tussen ons zweefde was abnormaal.. Om even Grease te quoten ( I know, vet slecht!) It’s Electrifying!

Helaas was ik weer mijn groepje vrienden kwijt, dus ik sloot aan bij Marco en zijn vrienden. We hopten nog even naar een andere tent die inmiddels niet meer bestaat en wilde gaan pinnen. Ik was eigenlijk wel pissig want één van de meiden zou de nacht bij mij doorbrengen en die was dus er vandoor gegaan met een jongen. Ik kwam haar tegen bij de pin automaat en ik ben toen even uit mijn plaat gegaan. Kort daarna kwam Marco naar buiten en eigenlijk was ik zo boos dat ik gewoon naar huis ben gegaan. Maar shit, ik heb zijn nummer helemaal niet. Wat moet ik nu?

Ik wist dat hij de volgende dag naar Freshtival zou gaan dus in de stad zal ik hem niet tegen komen, shit, wat nu? Ik ben ook zo achterlijk! Waarom heb ik geen nummer of iets gevraagd?

Hyves

Ondertussen had een vriend van Marco, M, mij toegevoegd op Hyves, ja dat was toen nog hip and happening.. Maar Marco nog niet.. Moet ik dat doen? of moet ik nog even afwachten? Ik besloot toch nog even af te wachten.. Uiteindelijk kreeg ik het vriendschapsverzoek binnen en natuurlijk klikte ik accepteren. Deze stap was gezet.. Maar hoe verder?

Een week later, het is weer vrijdag, dus dat betekend weer drankjes en dansjes.. Samen met mijn gay-friend R gingen we de stad in, met in mijn achterhoofd hopend dat ik hem zou tegen komen. Natuurlijk ging ik weer naar dezelfde tent, want hij had mij verteld dat hij daar vaker kwam. En ja! Hij was er, en zo stond ik meteen weer stijf van de spanning.. Wat moet ik doen? Hallo zeggen? Niks zeggen? Dus ik loop naar hem toe en zeg hoi, ik probeerde een gesprek aan te knopen.. Oh my god, wat verliep dit stroef.. Heb ik iets verkeerds gedaan? Ik loop maar weer weg.. Even later loop ik toch naar hem toe en zeg, wat doe je kortaf ineens.. Dus hij zegt, “ja je bent hier met je vriend dus ik heb daar niet zoveel zin in.” Ik had het niet meer, ik barstte uit in lachen en vertelde hem dat R homo is en totaal niet mijn vriend. R vond hem trouwens echt een balletje, maar ik wist, dat hij dat totaal niet was.. Toch verliep de avond vreemd, stroef.. Ik wist ook niet goed wat ik ermee moest dus we called it a night en stapten op onze fiets naar huis..Van gepassioneerd zoenen naar awkward, ik stuurde hem mijn eerste hyves bericht…

Until next week! xxx

One thought on “De rebelse soldaat #2 | Romantisch op Hyves

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.