De rebelse soldaat | Eerste ontmoeting

Manlief en ik zijn in augustus alweer 6 jaar samen, het leek me daarom wel leuk om een serie te schrijven over hoe wij elkaar hebben ontmoet. Benieuwd naar alle sappige details en onze eerste ontmoeting?! Enjoy!

Vrijdag 23 juli 2010, eerste ontmoeting

Samen met mijn vriendinnetje H gingen we de stad in, waar we nog 2 oud collega’s zouden meeten voor een drankje. We begonnen bij de Warhol, totaal niet mijn soort tent, maar de borrels waren goedkoop en ze gingen er lekker in. Al snel kregen we het idee om te verkassen, want we wilden graag wat dansjes doen. Zo kwamen we uit bij Ocean’s 41, een gezellige tent op de Grote Markt in Groningen. In die tijd begon de House-muziek een beetje zijn intrede te krijgen en we dansten dus op nummers als One van Swedisch House Maffia.

Wat vooraf ging:

Mijn collega was mij aan het zoeken geweest en toen hij buiten, tijdens zijn rooksessie een paar keer mijn naam had genoemd in de hoop dat hij mij daar zou vinden kwam hij in gesprek met Marco. Marco bood aan hem te helpen met zoeken, wat op zich wel vreemd was want hij kende mij niet eens..

You had me at hello

Het was een heerlijke avond, maar in één klap was ik iedereen kwijt.. De één was aan het roken, de ander ging even pinnen and so on.. Dus daar stond ik in mijn eentje, op de dansvloer met mijn drankje, los te gaan toen ik recht in de ogen van Marco keek. De eerste ontmoeting.. Die schitterende, lachende en prachtige blauwe ogen.. Mijn adem stokte. Ik werd dus gevonden en toen onze blikken kruisten en ik zijn glimlach zag was ik meteen verkocht. Hoe cliché het ook mag klikken, het was liefde op het eerste gezicht. Mijn hart ging als een gek te keer en mijn hoofd sloeg op tilt, en nee, dat kwam niet van het uitbundige dansen of van de drankjes, dit kwam door hem! Drankjes, dansjes en vlinders.. Is dit hoe ik mijn liefde vind? In de club? Dat is toch zo niet mij?!

We raakten aan de praat en al snel bleek dat we samen een voorliefde hadden voor house, hij vertelde over zijn uitstapje naar Dirty Dutch en dat hij de volgende dag naar Freshtival zou gaan, natuurlijk was ik hartstikke jaloers want ik had geen tickets kunnen bemachtigen én ik had niet echt vrienden/vriendinnen die deze muziek leuk vinden. En wie gaat er nou alleen naar een festival?

To Kiss or not to Kiss

Opeens kreeg ik het overheersende gevoel dat ik hem moest zoenen, en nee, ik ben niet iemand die zomaar iemand kust in de club, tijdens het stappen. Dus ik stopte het gevoel weg. Ik ben niet een meisje die een jongen meeneemt voor een nacht, ik gaf nooit mijn telefoonnummer en ja wat dat betreft ben ik altijd een preutse muts geweest als het gaat om jongens. Ik was altijd te bang om af te gaan, maar toch ineens stonden we daar… Intens gepassioneerd te zoenen, mijn hersenen kregen kortsluiting en mijn hart sloeg over. Ik denk dat als je aan zo’n film kus denkt, zelfs één been even de lucht in ging.. WTF was happening?!

Hoe hebben jij en je vriend(in) elkaar ontmoet? Was het love at first sight? Of moest hij/zij nog eens voorbij lopen?

5 thoughts on “De rebelse soldaat | Eerste ontmoeting

  • Mies en ik kennen elkaar al 14 jaar. Toen ik zwanger was van Lotte werkte Mies en m’n moeder bij t zelfde bedrijf. En zei ze altijd “hey mies wil jij geen vader worden”..
    Mies vond mij wel heel leuk maar ik hem niet… 10 jaar later…… ;)

  • Zooo leuk om te lezen! Geweldig, liefde op het eerste gezicht!! :)

    Ik viel op de barman, hahaha ook lekker cliché! Niet liefde op het eerste gezicht, maar na elkaar een week veel via msn etc. gesproken te hebben was het al duidelijk dat wij dol op elkaar waren :)

  • Oh wat lief! Ik heb mijn vriend leren kennen door een gemeenschappelijke vriendin. Eerst moest ik niks van hem weten, daarna hadden we het wel ontzettend leuk en werden we vrienden en van het één kwam het ander ;)

  • Geweldig! Dit zijn de beste verhalen ?

    Hier ook in een discotheek. Heeft drie en half jaar geduurd voor we een relatie kregen, maar achteraf gezien was dit het beste moment.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.