DIT MAAKT SWAROVSKI-SIERADEN BIJZONDER

Swarovski-sieraden worden tegenwoordig beschreven met het woord kostbare en hoogwaardige kristallen. Of je nu op zoek bent naar Swarovski-oorbellen of een Swarovski-horloge, je kunt het assortiment van fascinerende Swarovski-sieraden bij de beste online winkels krijgen. De Swarovski Collectie bij Trendjuwelier is echt onvergetelijk en je kunt je bijzondere look helemaal afmaken met hun luxe sieraden.

Maar heb je ooit nagedacht wat Swarovski-sieraden zo speciaal maakt? Waarom zijn Swarovski-sieraden tegenwoordig zo populair? Kom er hier alles over te weten, want ik heb een lijst samengesteld met een aantal verbazingwekkende feiten over Swarovski-sieraden.

Hier zijn 5 geweldige feiten die Swarovski-sieraden speciaal maken:

Swarovski-sieraden

1. SWAROVSKI-SIERADEN WERDEN IN 1892 IN OOSTENRIJK GEMAAKT DOOR DAVID SWAROVSKI

De Swarovski-kristallen waar je tegenwoordig het meest van houdt en waar je dol op bent, werden voor het eerst gemaakt door David Swarovski in 1892 in Oostenrijk. Hij had er altijd van gedroomd om diamant-achtige kristallen voor iedereen toegankelijker te maken. Kortom, het was zijn doel om voor iedereen een betaalbare diamant te creëren.

In 1892 koos David Swarovski voor een gepatenteerde licentie voor een elektrische snijmachine waarmee de gebruiker kristallen nauwkeuriger en consistenter zou kunnen snijden dan met de hand. Na drie jaar richtte hij het bedrijf Swarovski op in Wattens, een kleine gemeenschap in de Oostenrijkse Alpen.

Lees ook: waarom we sieraden dragen

2. SWAROVSKI-SIERADEN ZIJN DOOR DE MENS GEMAAKT EN IMITEREN PERFECT ALS DIAMANTEN

Diamanten en edelstenen kunnen van nature voorkomen, terwijl Swarovski-kristallen perfect door de mens zijn gemaakt met uitstekende kristallen die eigenlijk zijn vervaardigd met loodglaskristallen, zand, kwarts en mineralen. In feite zijn ze gemaakt met ongeveer 32% lood. Nu denk je misschien: waarom lood?

Het blijkt dat lood de breking in de kristallen helpt maximaliseren. Kleuren worden gemaakt met chemische coatings, maar heldere kristallen zijn eigenlijk moeilijker te produceren omdat ze geen onzuiverheden kunnen bevatten.

Sural edelstenen en diamanten terwijl het voor de helft van hun prijsklasse komt. En ze worden beschouwd als een hoogwaardige maar toch betaalbare sieraden reeks waarmee je met je stijl kunt pronken zonder een gat in je zak te branden.

Swarovski-sieraden

3. SWAROVSKI-KRISTALLEN ZIJN EIGENLIJK GEEN KRISTALLEN

Vat de naam ‘kristallen’ niet verkeerd op, want Swarovski-kristal is op geen enkele manier kristal en het is ook niet eens een juweeltje. Het is eigenlijk gemaakt van een soort glas gemaakt met een gepatenteerd procedé. Imitatie van Swarovski-kristal zal het verschil op zicht kunnen opvangen, omdat het een hogere brekingsindex heeft in vergelijking met echt kristal, en het lijkt meer op een diamant. De precisie-snij ontwerpen en sprankelende glans bij Swarovski-sieraden hebben het speciaal en populairder gemaakt.

4. SWAROVSKI IS DUURDER DAN GLAS

Je vraagt ​​je misschien af ​​- of Swarovski behoorlijk meer of minder is dan een glas kristal, en zo ja, om welke reden is het dan duurder dan glaskristallen?

De reden achter de hoge kosten is het fabricageproces. In tegenstelling tot andere glazen sieraden zijn Swarovski sieraden gemaakt van extreem hoogwaardig kristalglas. De hoogwaardige kristallen komen voort uit de zeer uniforme structuur die de Swarovski-kristallen een verbazingwekkende helderheid geeft.

Dit is de reden waarom in glas en Swarovski-sieraden vergelijking; Swarovski-kristallen zijn altijd toonaangevend omdat de hoogwaardige productie uit verschillende facetten bestaat en veel tijd kost om in vorm te komen. Het gecompliceerde en gepatenteerde productieproces maakt deze ongelooflijke kristallen duurder dan matte glas kristallen.

lees ook: 3 sieradentrends die jouw stijl naar een hoger niveau tillen

Swarovski-sieraden

5. SWAROVSKI STAL DE SHOW IN DE OSCARS IN 2018

Als je naar de Oscaruitreiking van 2018 hebt gekeken, ben je misschien getuige geweest van een van de meest bizarre prestaties van Swarovski in de geschiedenis van de prijsuitreiking tot nu toe. Van de rode loper tot het Oscar-podium en van Los Angeles tot Londen en New York, Swarovski Jewelry stal de grootste avond met glans en glamour tijdens de 90e Oscaruitreiking.

Allemaal dankzij de 45 miljoen kristallen die de sprankelende decoraties op het podium brachten. Het hele scherm duurde meer dan 3.000 uur en woog na voltooiing ongeveer 15.000 pond. En je dacht dat je diamanten oorbellen zwaarder zijn dan Swarovski-oorbellen. Swarovski Jewelry heeft een overtuigende imitatie als een echte diamant en kan de aandacht trekken omdat het net als diamanten aan alle kwaliteitsnormen voldoet.

SHOP DE BESTE SWAROVSKI-SIERADEN BIJ TRENDJUWELIER

Nu je alles hebt geleerd over Swarovski-sieraden en weet wat Swarovski-sieraden speciaal maakt… Denk je dan niet dat het tijd is om de jouwe uit te zoeken? Maak je eigen stijlstatement met Swarovski-ringen, Swarovski-kettingen, Swarovski-oorbellen, hangers en meer. Geef je looks een luxe uitstraling met Swarovski-sieraden als je de show wilt stelen op je volgende glamoureuze themafeest. 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.