e.l.f. Party Ready Palette | Kerst & Party Look

Het Party Ready Palette van E.L.F. Studio is een palette met 10 prachtige gepigmenteerde oogschaduws. Voor de #12daysofchristmasgiveaway heb ik mijn uiterste best gedaan om een mooie kerst look én een partylook te maken. Kijk je mee?

Over het merk e.l.f.

“e.l.f., de afkorting van eyes lips face – ogen, lippen, gezicht –de toonaangevende website voor cosmeticaproducten in Nederland, België, Frankrijk, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië…. Ontdek meer dan 700 trendy en glamoureuze producten… waarvan het grootste deel voor 1€ verkocht worden, om in een oogwenk van look te veranderen. Deze lage prijzen zijn het gevolg van verschillende factoren… Dankzij minimale algemene kosten, lage marketingkosten, doordachte verpakkingen en de keuze voor een economisch model met lagere marges, betalen de klanten van e.l.f. enkel voor het product zelf..”

img_0142

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Mamablogger in love with make-up

Let op! Ik ben geen beautyblogger en wens dit ook niet te zijn. Ik ben gewoon een moeke met een enorme liefde voor make-up en ik vind het heerlijk om ermee te experimenteren. Ik vind het persoonlijk gewoon leuk om looks te maken en soms ook hier op mijn blog te zetten om te laten zien dat je niet per definitie een beautyblogger hoeft te zijn om make-up skills te hebben. Mijn make-up looks zijn zeker niet flawless, maar wel gemaakt met veel plezier. Laten we overgaan tot de orde van de dag; het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Dit prachtige palette bevat 10 kleuren oogschaduw met een zachte textuur waarmee je in een hand omdraai van dag naar nacht make-up kunt transformeren. De verpakking is stevig en mat zwart. Ik vind dit persoonlijk altijd wel chique en staat gewoon mooi op je beauty tafel/bureau. En het mooie ervan is, is dat e.l.f. gewoon betaalbaar is want dit palette kost maar €12,00, je koopt hem hier: www.eyeslipsface.nl

Swatches:

de lichte kleuren; een mooie champagne kleurige shimmer, ideaal voor het liften van je wenkbrauwen en het oplichten van je binnenkant oog.

Daarna een mooie nude tint voor overdag. De goudenkleur heeft een prachtige shimmer en is goed gepigmenteerd. Vervolgens een bruin bronzen shimmer en een rood/rozige shimmer.

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

 

De donkere kleuren: Voor een dramatisch effect, en uiteraard party make-up hebben we een shimmery blauw, een matte donkerpaars/aubergine, een matte donkerbruin, een shimmery marineblauw en een shimmery zwarte tint. Perfecte kleuren om een smokey-eye mee te maken.


e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

ingrediënten: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Boron Nitride, Dimethicone, Tridecyl Trimellitate, Silica, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Red 40 Lake (CI 16035), Ultramarines (CI 77007), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), DC Black #2 (CI 77266)

Kerstlook met het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Voor mijn kerstlook met het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette ben ik gegaan voor de champagne shimmer als wenkbrauw highlighter/lifter, de gouden kleur op mijn bewegend ooglid en de brons + de donkere bruine kleur heb ik geblend in mijn arcadeboog. Vervolgens heb ik de donkerbruine aan de onderkant van mijn ogen gedaan, bij de waterlijn even als de gouden kleur. 50/50 dus. ik heb het verder afgemaakt met een eyeliner van essence en de mascara van Chanel. Dat is gewoon mijn all-time-favourite mascara.

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Partylook met het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Voor mijn party look heb ik gespeeld met de blauwe tinten. De lichtste kleur blauw vind je op mijn bewegend ooglid, de brons kleur heb ik vervolgens gemengd met de gouden kleur en die heb ik op mijn arcadeboog aangebracht. De marine blauwe tint heb ik gebruikt om een schaduw te creëren in de buitenste ooghoeken.

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

#12daysofchristmasgiveaway

Win het e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Wil jij dit prachtige en vooral erg handige palette winnen zodat jij ook in één oogopslag van een normale look naar een dramatische partylook kunt gaan?

  • Laat in een reactie achter dat je meedoet en welke kleuren jij gaat gebruiken voor je kerst look
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn en tag 2 vriendinnen die gek zijn op make-up

e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Dikke kerst kus en een schreeuw om hulp!

Dikke kerst kus! En jaaaaahaaaa ik weet dat ik uitgroei heb, ik moet nog een afspraak maken bij de kapper voor een leuke nieuwe look, dus als je leuke suggesties hebt, roep maar hoor!! En vergeet uiteraard niet om nog even langs de andere meiden te wippen, want tamara geeft vandaag het babydraakje van Babyborn weg + een mooi pakket van treets en Josan een prachtige echt leren tas van Burkely.

23 thoughts on “e.l.f. Party Ready Palette | Kerst & Party Look

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.