Peuter Outfit | Leia in B.Nosy

Shoppen voor mijn ontdekkende peuter vind ik heerlijk. Zo heb ik weer een nieuwe leuke Peuter Outfit voor Leia gekocht die ik graag met jullie wil delen;

Een Peuter Outfit moet comfortabel zijn

Wat ik vooral belangrijk vind in de kleding voor Leia is dat het comfortabel is. Peuters zitten niet te wachten op te strakke kleding. Het moet gemakkelijk zitten en ze moeten zich vrij kunnen bewegen om de wereld te ontdekken. Leia zit nu bijvoorbeeld in de fase van ‘Wat is dat?”. Prachtig vind ik het.

Ik kocht deze ontzettend leuke Peuter Outfit van B.Nosy bij Kixx-Online.nl, een van mijn favoriete webshops met meisjeskleding waar ik regelmatig nieuwe outfits scoor voor Leia, ook toen ze nog baby was. Waar ik normaal vaak kies voor merken als Nameit of Tumble ‘n Dry, ben ik dit keer voor het merk B.Nosy gegaan. Een merk wat ik nog niet eerder heb gekocht, maar ik was opslag verliefd op dit sweater jurkje met een rendier hoofdje. Naast dit leuke jurkje kocht ik ook nog een jurkje van Tumble ‘n’ Dry, een vestje en een muts van Nameit. Mochten jullie dit soort Peuter outfit post leuk vinden dan maak ik er binnenkort nog één met de andere items ;)

Nu wil een peuter niet echt poseren, dus heb ik random een keer tussendoor wat foto’s gemaakt. Dit vind ik persoonlijk ook wel vaak de leukere foto’s. Het enige nadeel is dat ik hierdoor soms wat minder scherpe foto’s krijg (gemaakt met mijn telefoon) en ze dartelt natuurlijk druk in het rond, helemaal tijdens deze foto’s met pakjesavond haha. Ik hoop daarom dat ze wel duidelijk genoeg zijn en dat jullie ze leuk vinden.

Leia in B.Nosy

Het sweaterjurkje is heerlijk warm en ontzettend leuk te combineren met een maillot van bijvoorbeeld de zeeman. Ze draagt hem hier geregeld met diverse prints en het staat haar echt super lief. De Maillot die ze hier op de foto’s draagt in overigens van de Hema en heeft een klein glittertje erin. Door op de foto te klikken wordt hij groter zodat je hem beter kunt bekijken.

Het sweaterjurkje is dus te koop bij Kixx-Online en is op dit moment 30% afgeprijsd van €27,95 voor €19,17

Vinden jullie dit soort Peuter Outfit posts leuk om vaker te zien op Momambition.nl? Laat het mij weten in een reactie en dan ga ik mijn best voor jullie doen om vaker Peuter Outfit posts samen te stellen. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf/merk

One thought on “Peuter Outfit | Leia in B.Nosy

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.