Feestkleding voor de kerstdagen

Heb jij je feestkleding voor de kerstdagen al klaar liggen? Of moet je nog nodig shoppen? Als dat laatste nog het geval is, dan kun jij je geluk niet op, want tijdens onze #12daysofchristmasgiveaway geef ik namelijk een shoptegoed weg bij een heeeeeeel leuke webshop!

Feestkleding voor de kerstdagen

Wat vind ik nou echt feestkleding voor de kerstdagen? Hmmm, let me think..

Ik vind het lastig, meestal hijs ik mijzelf in een jurk, maar eerlijk, daar moet dan uiteraard figuur corrigerend ondergoed onder en dat ik helemaaaaaaaal niet handig wanneer ik aan het kerstdiner zit.. Alles knelt en op het einde van de avond voel ik mij net een rollade. Of ik moet gewoon minder eten, maar dat is tijdens de kerstdagen uiteraard geen optie, dus buik in, lekker knellen en niet zeiken.

Ik heb er ook nog over nagedacht om gewoon lekker voor een broek te gaan, je weet wel een pantalon met een mooie glittertop erop ofzo.  Is net wat comfortabeler, nja die kilometers hoge hakken eronder gaan wellicht vast pijn doen, maar hey, met de kerst is het toch voornamelijk dineren en mooi zitten zijn, dus no worries.

feestkleding voor de kerstdagen

#12daysofchristmasgiveaway

Win €50,- shoptegoed om feestkleding voor de kerstdagen te shoppen

  • Kies een outfit op www.sans-online.nl en laat deze in een reactie hieronder achter (ik vind het leuk om te weten wat jullie dragen)
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Groupon waardebon #12daysofchristmasgiveaway

 

36 thoughts on “Feestkleding voor de kerstdagen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.