Echt Zilveren mama ketting van Kaya Sieraden

De #12daysofchristmasgiveaway komt bijna tot zijn eind. Ik moet bekennen, wat een ontzettend leuke reactie heb ik ontvangen op deze giveaway! Maar we zijn nog niet klaar! Vandaag heb ik een prachtige Echt zilveren mama ketting voor jullie van Kaya Sieraden die je zelf kunt personaliseren. 

Echt Zilveren mama Ketting

Ik heb al een poosje ontzettend leuk contact met de eigenaresse van Kaya Sieraden, tijdens het bad moms win weekend mocht ik van haar een prachtige armband weggeven en voor ons #12daysofchristmasgiveaway leek het ons beide ontzettend leuk om voor een echt zilveren mama ketting te gaan. Zelf heb ik er ook één mogen uitzoeken en ik heb ervoor gekozen om op de voorkant de beide namen van mijn dochter te laten graveren en op de achterzijde de naam van mijn man, je weet wel voor het geval ik hem misschien vergeet ahah! Nee gekkigheid. Deze prachtige echt zilveren mama ketting met de namen van mijn dochter en man staan op deze manier symbool voor hele gezin.

Omdat ik nu best veel werk, waar hopelijk binnenkort verandering in komt, is het toch fijn om ze zo docht bij mij te mogen dragen. Aan de hanger vind je ook een prachtige witte zoetwater parel. Dat geeft de echt zilveren mama ketting net even die extra oempf die hij nodig heeft. De namen worden met de hand gegraveerd en is daarnaast een ontzettend bijzonder cadeau voor onder de kerstboom (bekijk deze gave kerstcollectie even), of als kraamcadeau gewoon om mama even te verwennen.

echt zilveren mama ketting kaya sieraden echt zilveren mama ketting kaya sieraden

#12daysofchristmasgiveaway

Win een echt zilveren mama ketting van kaya sieraden en personaliseer hem zelf!

Wil jij nou ook zo’n mooie echt zilveren mama ketting?

  • Laat in een reactie achter wat jij wilt laten graveren in de ketting en tag 2 mama’s op facebook die jij dit cadeau ook gunt
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

 

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even andere leuke winacties. Tamara geeft een bon van Groupon weg voor een leuk uitje en Josan een geeft een pakket van Aussie weg.

19 thoughts on “Echt Zilveren mama ketting van Kaya Sieraden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.