Aussie Ausome Volume voor een volle bos haar!

De #12daysofchristmasgiveaway gaat lekker volgens mij en ook vandaag heb ik weer een leuke prijs voor jullie. Heb jij net als ik last van fijn en futloos haar en kun je wel een flinke volume boost gebruiken? De nieuwe Aussie Ausome Volume lijn kan je daar wellicht in helpen. Een winactie inclusief een review van 3 producten uit de Aussie Ausome Volume lijn

Aussie Ausome Volume

Aussie Ausome Volume Shampoo

Wat zegt Aussie er zelf over?
Forget yoga, this is what we call uplift! Looking for gravity-defying volume? You’ve come to the right place. This lightweight lovely perks up limp hair and takes it to new and greater heights of, er, height. Your hair will think it’s the star of a TV ad and you’ll feel as uplifted as one of those overly happy yoga hippies. (Do they ever get down?)

Wat vind ik ervan?

De geur is echt heerlijk! Een fijne shampoo met een soort kauwgomballengeur.  Mijn haar wordt in tegenstelling tot andere volume shampoos heerlijk zacht.

Aussie Ausome Volume

Aussie Ausome Volume Conditioner

Wat zegt Aussie er zelf over?
‘Pump up the volume! There’s a party in my hair, and everyone’s invited…is obviously something you might never say, but that doesn’t mean your hair can’t say it for you. Spritz this in for an upsurge of size, and let your hair live large. Big up my body. We’re talking about your hair, cheeky! This formula is a lightweight way to upsize, with Australian Sea Kelp extract and Panthenol, the ‘be-all’ of vitamins. It’s easy to see how you could get a big head.’

Wat vind ik ervan?

Weer die heerlijke geur. En wat wordt mijn haar toch lekker zacht van deze conditioner. Ik merk echt wel dat in tegenstelling tot andere shampoos en conditioners, mijn haar echt een soort boost krijgt. Het zit niet meer zo plat op mijn kop en sliert ook iets minder snel.

Aussie Ausome Volume droogshampoo

Aussie Ausome Volume Droogshampoo

Voordelen van de Aussie Miracle Aussome Volume Droogshampoo:
– Voor fijn, futloos haar
– Geeft fijn haar volume en verfrissing
– Geen douche nodig
– Met Australisch jojobazaadextract

Wat vind ik ervan?

Ik heb nog niet eerder een droogshampoo gebruikt dus het was voor mij even zoeken hoe ik dit het beste kon gaan gebruiken. Nu wordt mijn haar in de wintermaanden op de een of andere manier erg snel vet, en dan is een droogshampoo dus echt een uitkomst. Even sprayen, door doorkammen en je kunt er weer een dag tegenaan. Ook deze droogshampoo heeft een heerlijke kauwgomballengeur. Tevreden dus!

Aussie Ausome Volume

Eindconclusie

Ik vind de Aussie Ausome Volume lijn erg fijn! Ik heb wel echt het idee dat het wat doet met mijn haar. Zoals ik eerder al aangaf sliert het niet meer zo snel en krijg ik mijn haar mooier in model. Maar om dit op de foto te krijgen is echt heel erg lastig. Je moet het gewoon zelf ervaren en daarom hebben we uiteraard deze leuke giveaway!

 

#12daysofchristmasgiveaway –

Win de Aussie Ausome Volume lijn

De lijn die je kunt winnen bestaat uit;

  • Aussie Ausome Volume Shampoo
  • Aussie Ausome Volume Conditioner
  • Aussie Ausome Volume Droogshampoo

Door de volgende stappen te doorlopen, maak je kan op dit pakket

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot kerstavond, 24 december 2016. Om 20.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even de andere leuke winacties. Tamara geeft op haar blog een Kids Cocoon nestje weg en Josan heeft een pakketje met nagellakjes van Makeupstudio voor jullie klaar staan!

Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met een bedrijf/merk

25 thoughts on “Aussie Ausome Volume voor een volle bos haar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.