Gilette Venus & Olaz – Doei wintervacht!

Afgelopen maand kreeg ik het Gilette Venus & Olaz scheermes in huis om uit te testen.  Zo kan ik namelijk ook mijn ervaringen delen voor ik zomaar een product ga weggeven aan jullie. Want je kunt dus dit scheermsysteem winnen! Kijk je mee naar mijn review? 

Wintervacht

Stiekem scheer ik amper in de winter, lekker een vachtje kweken maar ook omdat mijn huid snel geïrriteerd raakt. Ik ben verder ook nooit het type geweest die heel erg veeleisend is geweest wat scheermesjes betreft. Zolang ik maar snel en simpel mijn benen glad krijg, vond ik het wel best. Wegwerpmesjes van de Action waren voor mij prima. Maar ik ben een beetje om sinds ik gebruik maak van de Gilette Venus & Olaz met verzorging en scheergel in het scheerkopje. Dus laat ik meteen maar beginnen met wat de Gilette Venus & Olaz nu precies inhoudt:

Gilette Venus & Olaz

Het Gilette Venus & Olaz scheermes bevat een scheergelkussentje met huid conditioners die de vochtbalans van de huid op peil houden en daarmee het scheren dus veraangenamen. Het scheermes bevat vijf vlijmscherpe mesjes en aan beide zijden van het mesje strips. De ene strip is de scheergel en de andere strip fungeert om je huid te hydrateren en verzorgen.

De kussentjes

De geur is van de kussentjes zijn verrassend zoet, maar errug lekker! In de kussenstjes is onder andere Kokum-boter verwerkt: een botanische boter afkomstig uit het fruit van de Indische Garcina Indica-boom die een bijzonder verzachtende werking heeft.

Gilette Venus & Olaz

Goede grip!

Het handvat van het scheermes ligt heel erg fijn in de hand. Hij is gemaakt van stevig en flexibel rubber waardoor deze niet uit je hand vliegt tijdens het scheren. Erg handig om je grip mee te bewaren, want die wegwerpdingen van plastic willen nog wel eens uit mijn handen vliegen en dat gebeurt met de scheermes gelukkig niet.

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik niet precies weet wat welke strip precies voor je huid doet. Wel geven beide strips product af waardoor een scheergel of schuim eigenlijk onnodig is. Ik denk persoonlijk dat de bovenste kussen een scheergel is en de onderste kussen het hydraterende gedeelte doet. In mijn ogen is dat het meest praktische.

Gilette Venus & Olaz

En eerlijk is eerlijk, door het gebruik van de kussens glijdt het allemaal net even wat soepeler. De vijf mesjes zijn echt vlijmscherp en dit zorgt ervoor dat je serieus gladde beentjes hebt na een scheerbeurt en geen geïrriteerde benen. Zoals je hieronder op de foto ziet, zie je dat de haartjes goed worden gepakt door de mesjes en dat de witte strip wat schuimt. Misschien geen frisse foto maar in elk geval wel duidelijk haha!

Gilette Venus & Olaz

De producten van Gilette Venus & Olaz zijn o.a. verkrijgbaar bij drogisten en Bol.com

[bol_product_links block_id=”bol_5831c4e421f75_selected-products” products=”9200000038659266,9200000038659178,9200000056490490,9200000062920850″ name=”Gilette venus & olaz” sub_id=”Gilette venus & olaz” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”400″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

#12daysofchristmasgiveaway – Win het Gilette Venus & Olaz scheersysteem

Wil jij ook graag gladde beentjes voor de feestdagen zodat die vreselijke haren en stoppels niet door je panty heen duwen? Zo maak je kans:

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en rond 20.00 uur ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Vergeet je verder niet om een bezoekje te doen aan Tamara en Josan? Deze hotties hebben namelijk ook weer een geweldige winactie voor jullie klaar staan. 

Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met een bedrijf/merk

21 thoughts on “Gilette Venus & Olaz – Doei wintervacht!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.