Bee Honest huidverzorging

En hoe vinden we de #12daysofchristmasgiveaway tot nu toe? Ik doe hard mijn best om mooie items voor jullie te krijgen en ik heb hier ook weer een pareltje van een pakket voor jullie. Bee Naturel is gewijzigd naar Bee Honest, een prachtig merk van De Traay die inspeelt op huidverzorging van zowel vrouw als kind. Ik heb 3 prachtige producten ontvangen die ik voor jullie review en daarnaast kun je dit pakket dus winnen:

Bee Honest Huidverzorging

Ik heb ontvangen; een body oil, een reinigingslotion en een scrub. Alle drie heb ik uitvoerig getest en ondanks dat ik de producten heb gekregen, wordt mijn mening daar niet door beïnvloed. Transparantie vind ik namelijk erg belangrijk. Daarnaast kan het ook zijn dat een product voor jou wel werk terwijl het voor mij niks is. Dat is een stukje persoonlijke mening. Kijk je mee naar de review?

Bee Honest

Bee Honest Body oil zoete amandel

“Onze body oil voedt en verzorgt de huid met natuurlijke, plantaardige oliën, extracten en bijenwas. De natuurlijke geur van amandel, rozen en vanille omhult je met een gevoel van comfort en tederheid. ” 

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes

Dit is mijn favoriet uit de producten die ik van Bee Honest mocht ontvangen. Normaliter ben ik helemaal geen fan van olien, maar deze ruikt zoooooo lekker en het verrassende is dat je deze het beste kunt inmasseren wanneer je huid nog een beetje vochtig is na het douchen. 

IngrediëntenPrunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cera Alba, Parfum**, Helianthus Annuus Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Citronellol, Geraniol, Linalool, Citral, Limonene.

Bee Honest reinigingsolie de traay

Bee Honest Gelee royale reinigingslotion

‘”Deze milde reinigingslotion zuivert en verfrist de huid, en brengt haar weer in balans. Biologische gelee royale en aloë vera extract verzorgen de huid. Gebruik voor een verzorgde huid eerst de reinigingsmelk, dan deze lotion en tot slot een dag- of nachtcrème” .

Huidtype: geschikt voor een normale tot droge huid.  

Voor mij persoonlijk is het grootste nadeel van dit product dat er alcohol in is verwerkt. Dit vind ik geen “milde” reiniging zoals wordt beloofd. Mijn huid reageert helaas heel erg sterk op alcohol en dit uit zich in een rood en vlekkerig gezicht. Voor mij een bekend fenomeen, dus mocht ik raad dit product niet aan als je een gevoelige huid hebt. Blijf dan gewoon miccelair water gebruiken. Voor de rest voelt je gezicht wel super fris aan na gebruik en heb ik wel echt het idee dat mijn huid schoon is.

Ingrediënten: Aqua, Alcohol, Glycerin, Royal Jelly Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Polyglyceryl-10 Laurate, Betain, Parfum**, Citric Acid, Lactic Acid, Citronellol.

Bee Honest rozen scrub de traay

Bee Honest Rozen gezichtsscrub

“In deze scrub verwijderen gemalen biologische abrikozenpitjes dode huidcellen en onzuiverheden, terwijl biologische plantaardige oliën de huid verzorgen.”

Huidtype: geschikt voor alle huidtypes.  

De scrub is echt heerlijk! Hij geurt goed en ziet er een beetje aards uit. De korrels zijn duidelijk zichtbaar en best groot. Ik breng de scrub altijd aan op een gereinigd gezicht en decolleté. Mijn huid is dan altijd nog licht vochtig. De scrub masseer je vervolgens met zachte cirkelvormige bewegingen in de huid en daarna spoel je het af met lauw water. Mijn tip: doe dit voor je de douche in stapt. Het afspoelen kun je dan onder de douche doen. Gebruik de scrub maximaal 2x per week en verzorg je huid nadien met een dacht of nacht creme. 

Ingrediënten: Aqua, Centaurea Cyanus Water*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Prunus Armeniaca Seed Powder*, Glycerin, Oenothera Biennis Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Parfum**, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Linalool, Benzyl Salicylate, Citral.

Bee Honest reinigingsolie de traay

#12daysofchristmasgiveaway

Win een pakket van Bee Honest

Wil jij lekker aan de slag met deze prachtige producten? Zo kun je het pakket winnen:

  • Laat in een reactie achter voor wie je dit pakket wilt winnen
  • Like de facebookpagina van Momambition en tag 2 dames in het actiebericht die dit pakket ook graag willen winnen.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met donderdag 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even de andere leuke winacties. Tamara geeft op haar blog een pakket van Oral-B weg en bij Josan kun je een babydraakje van Babyborn winnen

34 thoughts on “Bee Honest huidverzorging

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.