Sophie de Giraf Eerste Kerstmis Set

Sophie de Giraf! Wie kent haar niet? Een lief girafje die alle zintuigen van zowel baby’s als dreumesen stimuleert. Sophie de Giraf is al zo’n 50 jaar een waar begrip en dit jaar heeft de maker een Sophie de Giraf Eerste Kerstmis Set ontworpen die jij kunt winnen voor onze #12daysofchristmasgiveaway! Verderop in het artikel lees je hoe je hiervoor in aanmerking komt..

Sophie de giraf eerste kerstmis set

Sophie de Giraf Eerste Kerstmis Set

Sophie de Giraf is het favoriete bijt speeltje van de allerkleinsten waaronder onze eigen Leia. Naast het feit dat het een ideaal kraamcadeau is om te geven of om te krijgen, is het ook een ware musthave voor je baby. De Sophie de Giraf Eerste Kerstmis Set is dan ook een ontzettend leuk kraamcadeau voor onze enige echte kerstbaby’s maar ook gewoon een super lief eerste cadeautje voor je kleintje voor onder de kerstboom.

In de Sophie de Giraf eerste kerstmis set vind je twee kerstballen met Sophie in de sneeuw en een Sophie de Giraf bijt speeltje voor een perfecte eerste kerst met je kleintje. Kun je niet wachten tot de winactie voorbij is? Sophie de Giraf Eerste Kerstmis Set is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor €34,99

 

Sophie de giraf eerste kerstmis set

#12daysofchristmasgiveaway!

Win Sophie de Giraf eerste kermis set

Wil jij graag kans maken op deze mooie set dan dien je de volgende stappen te doorlopen:

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en rond 20.00 uur ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even de andere leuke winacties. Tamara geeft op haar blog een Kids Cocoon nestje weg en Josan heeft een pakketje met nagellakjes van Makeupstudio voor jullie klaar staan!

Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met een bedrijf/merk

39 thoughts on “Sophie de Giraf Eerste Kerstmis Set

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.