WIN: The Body Shop verwenpakket

Dat ik een groot fan ben van The Body Shop is al heel lang geen geheim meer. Afgelopen weken zag je al een aantal keren de prachtige producten van dit merk op mijn blog voorbij komen en nu mag ik voor onze 12 days of christmas giveaway een heerlijk The Body Shop verwenpakket weggeven. Wat je daarvoor moet doen lees je verderop in het artikel:

The Body Shop verwenpakket

WIN: The Body Shop verwenpakket

Inhoud The Body Shop verwenpakket:

Het pakket bestaat uit vier prachtige producten waaronder twee uit de British Rose collectie. Door te klikken op de naam ga je direct door naar mijn review zodat je kunt zien hoe ik de producten heb ervaren.

  • British Rose Petal Body Scrub – €18,00
  • British Rose Softening Foaming Bath – €12,00
  • Amazonian Acai Energising Radiance Mask – €20,00
  • Black Musk Perfume Oil – €22,50

The Body Shop verwenpakket

The Body Shop verwenpakket

Win The Body Shop verwenpakket

Benieuwd geworden naar deze producten en wil je ze zelf graag ervaren? Of misschien cadeau doen voor de feestdagen aan je bff, zus, vriendin of wie je maar wilt? Om kans te maken op The Body Shop verwenpakket moet je het volgende doen:

  • Laat in een reactie achter voor wie je dit pakket wilt winnen
  • Like de facebookpagina van Momambition en tag 2 vriendinnen in het actiebericht die dit pakket ook graag willen winnen.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even andere leuke winacties. Tamara geeft op haar blog een Eve traagschuimkussen en Dimee Maxi-Cosi set weg. En Josan geeft een Oral-B Pakket weg.

Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met The Body Shop

40 thoughts on “WIN: The Body Shop verwenpakket

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.