Ice Age 5 Collision Course

15 jaar geleden kwam de eerste Ice Age-film uit, 15 jaar!! toen was ik gewoon 12!! Ik kan mij dat niet eens meer voorstellen joh! De film bracht toen een mooi evenwicht tussen karakterontwikkeling en humor. Ik heb mij kapot gelachen! Maar 15 jaar later is de animatie er met sprongen op vooruitgegaan, geldt dit ook voor de nieuwe film? Ice Age 5 onder de loep voor jullie, met uiteraard een winactie!

Ice Age 5 Collision Course

Het verhaal

Dit keer zorgt de epische achtervolging van Scrat naar het ongrijpbare eikeltje ervoor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie aansticht die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen.

Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde moeten om zichzelf te kunnen redden, hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten. Een film met een mooi verhaal en prachtige animaties.

Trailer

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Ohq6NmKMja8[/embedyt]

Film informatie

Titel: Ice Age: Collision Course
Regie: Mike Thurmeier
Cast: Ray Romano, Simon Pegg, Adam Devine
Speelduur: 94 minuten
Releasejaar: 2016
Oordeel: ★★★☆☆

#12daysofchristmasgiveaway

Win Ice age 5 op DVD en kijk hem zelf!

Nu heb ik de DVD uigekeken en we hebben echt genoten van de film, maar ik wil jou ook een kans geven om te mogen genieten van deze feel good animatie. Je krijgt dus mijn DVD, met een persoonlijk berichtje erbij. Zo maak je kans:
  • Laat in een reactie achter dat je meedoet en vertel welk karakter jouw favoriet is
  • Like de facebookpagina van Momambition en deel de actie (openbaar) op je eigen tijdlijn.

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop je mij extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Deze winactie loopt tot en met 22 december 2016. Om 16.00 uur sluit de actie en ontvangt de winnaar een persoonlijke mail van mij. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

#12daysofchristmasgiveaway

Alle 12 Days of Christmas winacties

Check ook even andere leuke winacties. Tamara heeft op haar blog een beauty dag met maar liefst drie verschillende prijzen. Josan geeft een Bluetooth speaker van Leitz weg!

21 thoughts on “Ice Age 5 Collision Course

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.