Moederdag cadeau tip | Geef een Foto op Forex

In plaats van te kiezen voor een foto op canvas, kun je met moederdag ook een foto op forex cadeau geven. Je hebt er vast wel eens van gehoord als je VT Wonen regelmatig kijkt.. Benieuwd naar wat forex precies is en hoe de uitwerking eruit ziet? Lees dan snel verder

Mijn foto op Forex

Zelf mocht ik ook een foto op forex ontvangen namens Fotofabriek. Ik had al wel eens van Forex gehoord, maar nooit echt uitgezocht wat het precies was. Ik kijk wekelijks VT Wonen en daar vond ik de uitwerkingen altijd heel erg mooi. Wat mij ook opviel tijdens dit programma is dat het een stuk dunner is als een foto op canvas. Zelf heb ik vorig jaar een prachtige foto van Leia op canvas gekregen met moederdag, en nu ik zelf een foto mocht uitzoeken leek het mij wel leuk om een foto van mij en manlief te kiezen. We hebben deze foto afgelopen zomer laten schieten door mijn favo fotograaf Manon Koning. Ik ben dol op zwart/wit foto’s en in ons interieur vind je ook bijna geen kleurenfoto’s terug. Ik vind Forex echt super mooi materiaal wat in elk interieur wel toe te passen is.

foto op forex Fotofabriek

Wat is Forex?

Forex bestaat uit een geschuimde kunststofplaat en wordt veelvuldig gebruikt door professionele fotografen. Je kunt een foto op forex door middel van het ophangsysteem zonder lijst aan de muur bevestigen, maar het is ook mogelijk om je foto op forex in te lijsten. Een foto op forex laat veel details zien van een foto en zorgt voor een kleurrijke eindresultaat. Het forex materiaal is licht van gewicht, maar is stevig van kwaliteit. De foto’s worden scherp afgedrukt en het forex heeft een zeer lichte glanslaag”  

foto op forex fotofabriek

Kenmerken van het printen op Forex:
  • Licht van gewicht, maar stevige materiaal
  • Gemakkelijk op te hangen
  • Verschillende formaten beschikbaar
  • Heldere kleuren
  • Scherpe afdrukkwaliteit
  • Afgewerkte randen

Naast een foto op forex kun je bij de Fotofabriek ook fotoalbums, kalenders en posters bestellen of wat dacht je van een leuk tegeltje?

Geef jij je moeder of gewoon lekker jezelf ook een foto op forex cadeau?
samenwerking1-1-2

3 thoughts on “Moederdag cadeau tip | Geef een Foto op Forex

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.