Win 4 tickets voor Julianatoren

Mei staat in teken van Moederdag en wie ben ik om dan geen leuke winactie te organiseren?! Win daarom voor Moederdag 4 kaartjes voor de Julianatoren in Apeldoorn, want wat is er nu leuker dan een dagje uit winnen voor het hele gezin?!

Een tijdje terug konden jullie lezen dat wij op uitnodiging een dagje naar de Julianatoren zijn geweest, klik hier voor het verslag. Wij hebben echt een ontzettend leuke dag gehad en Leia vond het helemaal geweldig! We willen zelf in de zomer absoluut nog een keer heen en daarom wil ik ook graag één van mijn trouwe lezers en lezeressen blij maken en de kans geven om dit park te (her)ontdekken. Ik mag namelijk 4 entreetickets weggeven in samenwerking met de Julianatoren, dat is toch een supervette prijs? Dus heb jij zin in een leuk dagje uit met het hele gezin of als opa en oma met de kleinkinderen en ben jij ook benieuwd naar de spannende Safarishow met Mevrouw Suikerspin, Meneer Kaasgaaf en Jul & Julia? Doe dan snel mee en beleef een fantastische dag uit!

julianatoren

Hoe win je die 4 entree tickets t.w.v. €22,50 per stuk voor Julianatoren?

Wil jij graag 4 tickets ter waarde van €22,50 per stuk winnen voor de Julianatoren in Apeldoorn? Dat kan heel simpel door hieronder een reactie achter te laten met een geldig e-mailadres en de facebookpagina van Momambition te like en de post over deze winactie (openbaar) te delen op je Facebook tijdlijn. Door mij te volgen op al mijn andere social media kanalen maak je extra kans, je naam wordt dan namelijk voor elk extra kanaal een keer extra in de lootjespot gegooid. De winnaar wordt bekend gemaakt via een verzamel artikel van het win weekend hier op Momambition.nl én ontvangt van mij een persoonlijk mailtje, check daarom je mailbox en eventueel je spambox. De winactie loopt tot en met vrijdag 13 mei 19.00 uur, heel veel succes! 

 

48 thoughts on “Win 4 tickets voor Julianatoren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.