VIDEO | Moederdag Beauty swap met look!

Voor moederdag organiseerden we met een aantal andere mamabloggers via de app een Moederdag beauty swap waarbij je een look moest uitzoeken voor de ander en de daarbij behorende make-up producten koopt. Vandaag laat ik jullie de producten zien van de Moederdag Beauty Swap mét de look die voor mij is uitgezocht. 

Het idee om een moederdag beauty swap te organiseren ontstond dus in een whatsapp groepje met mamabloggers en in plaats van een normale swap met lootjestrekken.nl, leek het mij en Tamara erg leuk om hier een opdracht bij te doen in de vorm van het bedenken van een look voor de ander en daarbij de beauty producten te kopen. Je stapt hiermee misschien wel uit je comfort zone wat betreft make-up omdat je van te voren dus niet weet wat voor look de ander voor jou voor ogen heeft.

Moederdag Beauty Swap

Wie was mijn Swap Mattie?

Zelf had ik Nicole en voor haar koos ik een (misschien wat heftige) look met de kleur groen. De reden dat ik voor deze kleur koos was omdat zij blauwe ogen heeft en donker haar, door met groen te werken op blauwe ogen kun je ze heel mooi laten ‘poppen’

Mijn Moederdag Beauty Swap Look en producten

Moederdag Beauty Swap

Judith had mij en zij maakte een collage met looks die ze uit tijdschriften had geknipt, super leuk! Daarbij heeft ze ook nog gedacht aan de kleine Leia, wat ik ontzettend lief vind. Natuurlijk kwam de vervelende muts in mij naar boven, dus ik heb wel even zitten ouwehoeren met één van de dingen die ze erbij had gedaan. Ik heb mijn video trouwens moeten opnemen met mijn telefoon omdat mijn lieftallige dochter mijn vlog camera heeft laten vallen en nu wil de lens dus niet meer fatsoenlijk open *huilt in een hoekje* dus mijn excuses voor het ontzettend lelijke geluid, ik ben ook geen pro met video bewerking, dus ik heb echt mijn best gedaan haha!

Ik wil wel graag meer video’s gaan maken, misschien eens per week of eens per 2 weken. Ik hoor dus graag wat jullie zoals zouden willen zien en dan ga ik kijken of ik er iets mee kan! Abonneer je hier op mijn kanaal

Benieuwd wat voor looks de andere mama’s hebben ontvangen? Klik dan snel verder naar TamaraGeertjeBregjeChannaCharlotteJosanJudith, Nicole en Linda

10 thoughts on “VIDEO | Moederdag Beauty swap met look!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.