Fotobehang voor de kinderkamer

Voor Leia ben ik momenteel druk aan het rondkijken om haar kamer op te leuken nu ze bijna  officieel peuter wordt. Ze krijgt niet alleen een nieuw bed, maar we gaan haar kamer ook een make-over geven. Zelf dat ik te denken aan fotobehang voor de kinderkamer omdat het een kamer helemaal tot leven kan brengen. Vandaag deel ik mijn inspiratie met jullie

Fotobehang voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar ideëen om de muur in de kinderkamer op te leuken? Misschien vind je dit, net als ik, niet de makkelijkste kamer om een behang voor te kiezen. Je moet namelijk niet alleen rekening houden met wat jij zelf leuk vind, maar ook met wat je kind leuk vind.

Nu hebben wij de kleur van haar kamer al besloten. En de het verf werk is dan ondertussen al gedaan. Ik ben niet zo van het traditionele dus in plaats van roze zijn we voor twee prachtige blauw tinten gegaan. Nu nog een mooie fotobehang voor de kinderkamer uitzoeken en dat blijkt toch wat lastiger dan ik in eerste instantie had verwacht. Waarom? Er is gewoon zoveel leuks op de markt dat ik eerst wat inspiratie heb moeten opdoen. Gelukkig is er volop keuze qua kinderbehang en is dit verkrijgbaar in verschillende prints en dessins bij bijvoorbeeld Pixers.nl

Omdat wij blauw als hoofd kleur gebruiken in combinatie met wit is het belangrijk om het fotobehang voor de kinderkamer daarbij te matchen. Mijn dochter is gek op dieren en dit wil ik dan ook terug laten komen in het fotobehang maar ik kan maar geen keuze maken. Misschien kunnen jullie mij helpen?

Mijn favorieten qua fotobehang voor de kinderkamer:

Cactus

fotobehang voor de kinderkamera

Oké dit zijn misschien dan geen diertjes, maar de cactussen zijn wel super tof! En de kleuren passen ontzettend goed bij de kleuren die we nu hanteren voor haar kamer.

De egel

fotobehang voor de kinderkamera

Dit egel behangetje vind ik een super schattige en is eigenlijk tijdloos.

Uiltjes

fotobehang voor de kinderkamer

Uiltjes zijn natuurlijk altijd leuk!

Zebra

fotobehang voor de kinderkamer

De Flamingo

fotobehang voor de kinderkamer

Flamingo’s zijn hip en ik vind het persoonlijk ook wel mooie beesten en volgens mij vind Leia ze ook wel erg leuk. Maar goed, er is te veel keus en ik kan gewoon niet kiezen haha. Ik denk dat ik nog even verder ga speuren, misschien kun jij mij helpen, meer inspiratie vind je bij PIXERS. Laat je me weten welke jij het leukst vindt?

Welk fotobehang voor de kinderkamer zou jij kiezen?samenwerken

2 thoughts on “Fotobehang voor de kinderkamer

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.