Win een geboortestempel

Zelf een geboortekaartje ontwerpen of zelfs knutselen is natuurlijk super leuk, maar kost ontzettend veel tijd. Om toch  je geboortekaartje of de envelop waar je het kaartje in verstuurd te personaliseren heb ik iets leuks gevonden, de geboortestempel.

Waarschijnlijk hebben jullie al maanden over de naam van jullie kindje nagedacht en wellicht hebben jullie het geboortekaartje allang klaar liggen, maar misschien moeten jullie het ook nog wel eens worden over het ontwerp. De geboortestempel is een ontzettend leuke aanvulling op het geboortekaartje, je zou er bijvoorbeeld een leuke label (met daarop de stempel) aan vast kunnen maken om hem zo net even die extra oempf te geven. Op de stempel heb je 4 tot 6 regels om alle info zoals naam, gewicht, geboortedatum en lengte van je kindje op kwijt te kunnen. De stempel is ook ontzettend origineel om als kraamcadeau te geven.

geboortestempel

Persoonlijke ervaring

Nu is mijn dochter al 16 maanden en aangezien ik niet zwanger ben, is de geboortestempel voor ons geen toegevoegde waarde. Ik heb een stempel laten maken van het logo van Momambition.nl en hij is echt ontzettend gaaf geworden. Wanneer ik nu post verstuur naar winnaars of bedrijven, kan ik mijn logo gewoon op de brief of het kaartje stempelen. Ook heb ik hem in mijn notitieboekje gestempeld zoals  je op de foto’s kunt zien. Ik heb er namelijk twee, de ene is voor Princess-Leia.nl en de ander is dus voor deze website. Zo houd ik ze ook mooi uit elkaar.

geboortestempel

Win een geboortestempel (2x)

Wacht nog even met de stempel bestellen, je kunt hem namelijk winnen! Dit is wat je moet doen om een geboortestempel te winnen: Like de Facebookpagina van Momambition.nl en deel de post. Voor elk ander social media kanaal (zoals instagram, Google+, twitter etc.) die je volgt krijg je een extra kans. Ik stop dus voor elk kanaal dat je mij extra volgt, een extra lootje met jou naam in de pot. Het is wel even handig om een reactie hieronder achter te laten met een geldig e-mailadres. Op die manier kan ik je een mailtje sturen dat je hebt gewonnen. Op vrijdag 12 februari aanstaande maak ik de twee winnaars bekend rond 20.30 uur via Facebook!

Wanneer er binnen 48 uur geen reactie is, ben ik genoodzaakt om een andere winnaar uit te zoeken.

disclaimer

13 thoughts on “Win een geboortestempel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.