Win Weekend #3 | Gepersonaliseerde Starbucks beker

Altijd al een eigen Starbucks beker willen hebben met je naam erop? Dan is dit je kans! Win een gepersonaliseerde Starbucks beker en ontvang als kers op de taart ook nog eens €0,30 korting op je aankoop van een lekker bakkie leut bij Starbucks zelf. 

Een hippe gadget voor de koffielover

Oké ik geef toe, of heb dit al vaker toegegeven: Ik ben geen fan van koffie. Of liever gezegd, ik lust het niet! Maarrr, ja er is altijd een maar… De Hazelnoot ijskoffie van de HEMA of de Starbucks vind ik dan wél weer heel erg lekker. Vooral van de Starbucks en dan is deze gepersonaliseerde Starbucks beker natuurlijk een super hippe gadget! Geen gedonder meer bij de Starbucks dat je ze naam verkeerd schrijven want op deze beker staat jou naam gedrukt, super leuk!

De gepersonaliseerde Starbucks beker spotte ik bij Bohoamsterdam.nl voor €11,99 en is te personaliseren met 4 verschillende kleuren namelijk, goud, zwart, donkergroen – zoals het officiële Starbucks logo – en fuchsia. Daarnaast kun je dus je naam erop laten drukken en een drankje zoals coffee of tea. Omdat ik niet zo heel erg vaak bij een Starbucks kom – zit hier helaas niet dichtbij in de buurt – heb ik ervoor gekozen om er Cassandra’s Tea van te maken met een goudkleurige opdruk.

gepersonaliseerde Starbucks beker

Milieuvriendelijk

De gepersonaliseerde Starbucks beker is gemaakt van kunststof en aangezien je de beker kunt hergebruiken is hij ook nog eens milieuvriendelijk. Een nadeel van de beker vind ik dat je hem niet in de vaatmachine mag afwassen omdat de opdruk anders heel erg lelijk kan worden. Nu is dit voor mij niet zo’n grote ramp hoor, ik heb niet eens een vaatwasmachine in huis dus ik doe alles al met de hand of ik laat manlief voor de afwas opdraaien – sommige dingen moet je gewoon uitbesteden toch?! – maar ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die wel een vaatwasmachine hebben en dit een groot nadeel vinden. Daarentegen heeft de beker weer als pluspunt dat je €0,30 korting ontvangt bij Starbucks wanneer je je koffie in je gepersonaliseerde Starbucks beker laat schenken. Dan is afwassen toch helemaal niet erg?!

gepersonaliseerde Starbucks beker

Win een gepersonaliseerde Starbucks beker

Wil jij nou graag je frappucino of latte macchiato uit een gepersonaliseerde Starbucks beker drinken? Dat kan door heel simpel een reactie hieronder achter te laten met een geldig e-mailadres en de facebookpagina van Momambition te liken. Deel je de post op je tijdlijn, dan maak je extra kans. Je maakt ook extra kans door mij te volgen op mij andere social media kanalen zoals Twitter, Instagram of Bloglovin. De winnaar wordt bekend gemaakt via een verzamel artikel van het win weekend hier op Momambition.nl én ontvangt van mij een mailtje. De winactie loopt tot en met vrijdag 18 maart 19.00 uur

23 thoughts on “Win Weekend #3 | Gepersonaliseerde Starbucks beker

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.