Hoe verkoop ik snel mijn huis?

Soms doet zich de situatie voor dat je snel je huis moet verkopen. Wellicht ga je samenwonen, verhuizen vanwege een nieuwe baan, is de bewoner overleden of heb je dusdanig veel schulden opgebouwd dat je je hypotheek niet meer kunt betalen. Wat de reden ook is, je moet snel huis verkopen. Maar hoe doe je dit? Ik help je op weg met wat tips.

Tips voor het snel verkopen van jouw woning

Een aantal jaren geleden wilden wij heel graag weer terug naar het Noorden van Nederland. Onze thuisbasis waar we al 8 jaar heimwee aan hadden. Wij wilden ons huis ook zo snel mogelijk verkopen. Een makelaar in de hand nemen, heeft het proces zeker versneld. Verder heb ik nog een paar tips voor je om je woning sneller te verkopen. En om je een resultaat te geven: ons huis was binnen 3 weken verkocht. Inclusief overdracht.

Funda is the place to be

Funda is the place to be als het gaat om je woning verkopen. Wil je je huis snel verkopen? Voeg dan een video of 360 graden foto aan je advertentie toe. Een persoonlijk verhaal en veel foto’s doen het ook altijd erg goed. Vul alle velden in. Want is je advertentie helemaal compleet, dan word je hoger in de zoekresultaten weergegeven.

Kijk goed naar de vraagprijs

Natuurlijk wil je een goede prijs voor je woning krijgen. Maar wil je snel verkopen, dan raad ik je aan om iets lager te gaan zitten met je vraagprijs waardoor je meer potentiele kopers kunt trekken. De makelaar kan je helpen met het bepalen van een goede vraagprijs.

Open huis organiseren

Door een open huis te organiseren kun je mensen in staat stellen om vragen aan jou persoonlijk te stellen. Daarnaast zorgt het ook voor extra druk, met name wanneer je veel kijkers hebt zijn mensen sneller geneigd om een bod uit te brengen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.