Beautyfabriek Groningen | Eten, drinken & jezelf pamperen onder één dak

Beautyfabriek is een kapsalon, schoonheidssalon én brasserie in één. Eet, drink en pamper jezelf onder één dak, hoe handig is dat?!

 

Beautyfabriek Groningen Westerkwartier beste winkelstraat van Nederland 2016

Moeder-dochter dagje

Een tijd geleden was een weekend in Groningen voor een ontzettend leuk event in Aduard. Voor het event startte nam ik gebruik van het feit dat ik weer even terug was in mijn prachtige geboortestad en sprak ik af met mijn lieve moedertje. Eenmaal in de stad waren we op zoek naar een leuk plekje om te eten en die vonden we in de leukste winkelstraat van Nederland: de Zwanestraat, locatie: De Beautyfabriek, een ontzettend gezellig tentje, een brasserie, schoonheidssalon en kapsalon in één! Hoe handig voor ons ondernemende moeders?!

Beautyfabriek Groningen

De Beautyfabriek in Groningen is dus een kapsalon, brasserie en schoonheidssalon in één, gelegen in de leukste winkelstraat van Nederland (2016), Zwanestraat. Beautyfabriek is een plek waar je heerlijk kunt relaxen, op een healthy wijze en daarnaast kun je er dus ook direct je wellness en beautymomentje plannen. Ik zeg: ideaal voor ons moeders, hoeven we niet van hot naar her te vliegen en tussendoor onze kinderen op te pikken of weg te brengen naar een oppas of kdv. Geen gedoe, gewoon lekker zitten, relaxen en jezelf mooi eten, letterlijk!

Eten terwijl je een nieuwe coupe krijgt

Ja ik zie je denken, huh? Kan dat? Yepp, bij Beautyfabriek wel! Hier kun je, terwijl je geniet van een dagverse lunch met een beauty smoothie, je haren laten knippen, wenkbrauwen laten stylen of een andere schoonheidsbehandeling ondergaan.  Op deze manier voel je je net zo beauty van binnen als van buiten zodra je de deur uitloopt. Het fijne is dat er ook gewoon duo behandelingen te boeken zijn, dus mega gezellig als een moeder-dochter dagje of een vriendinnendag. Wij hebben er nu alleen eventjes gegeten, maar ik wil hier binnenkort zeker even naar terug om een behandeling te doen.

De prijzen vallen ook ontzettend mee. Een mini Hightea voor 2 personen is bijvoorbeeld maar €6,-  en de overheerlijke smoothies die vers worden klaargemaakt zijn maar €4,-! Het broodje met parmaham wat ik heb gegeten was zó lekker! En die verse huisgemaakte pesto girls… to die for, seriously!

Drink jezelf gezond met verse Smoothies:

Drink jezelf van binnen uit gezond met de meest lekkere smoothies, je hebt keuze uit:

  • Healthy smoothie | gemaakt met spinazie, galia meloen, tarwegras en kokosmelk
  • Fruit smoothie | gemaakt met kokosmelk, banaan, gojibes en kaneel
  • Beauty smoothie | gemaakt met amandelmelk, druif, rode kool, banaan en een anti-oxidanten superfood
  • Energie smoothie | gemaakt met yoghurt, appel, dadels, druif en een energy superfood

 ”Eat healthy, drink healthy, be healthy!”

Adres & openingstijden

Beautyfabriek
Zwanestraat 4
9712 CL te Groningen

telefoonnummer: 0502041100
[email protected]

Beautyfabriek is dagelijks (behalve zondag) geopend vanaf 10.00 uur, over het algemeen sluiten ze dagelijks om 18:00, behalve op donderdag: 21:00 en zaterdag om 17:00 uur.

Zie jij jezelf al helemaal tot rust komen op deze mooie plek?

Beautyfabriek Groningen Momambition.nl | Eten, drinken & jezelf pamperen onder één dak

Liefs, Cassandra

 

 

One thought on “Beautyfabriek Groningen | Eten, drinken & jezelf pamperen onder één dak

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.