Hummel sneakers voor stoere jongens!

Wist jij dat Hummel tegenwoordig stoere sneakers heeft?! Nee?? Ik ook niet hoor, maar wij kregen de mogelijkheid om een paar te reviewen. Super gaaf natuurlijk want ik ben erg te spreken over de pasvormen van de trainingsbroeken. Benieuwd wat wij van de nieuwe sneaker lijn van Hummel vinden?

Ongeduldig

De sneakers van Hummel stonden al een paar dagen op Senn zijn tafeltje te wachten. Ongeduldig was ons mannetje, hij vind ze mooi met name de kleurtjes. Zo zit er de kleur van zijn geliefde vest in, en de kleur van zijn ci’s! Senn zat nog in het gips. Afgelopen dinsdag mocht het gips eraf. De sneakers moesten dan ook in de tas mee naar het ziekenhuis. Eenmaal uit het gips, wat een bevrijding na 3.5 week gips, moesten de sneakers direct aan!

hummel sneakers

Onze indruk van de Hummel Sneakers

Ik ben weg van het uiterlijk van de Hummel sneakers. Ze zien er stoer en speels uit. De kleurencombi is echt mijn ding. Ons mannetje is er helemaal verliefd op. Kijkt naar de sneakers en zegt zwijmelend “van mij, mooi!”  Ze zijn niet te stug maar lekker flexibel met toch genoeg stevigheid voor de voetjes.  Ik vind het belangrijk en vooral ook heel gemakkelijk als mijn kinderen zelf hun schoenen aan en uit kunnen doen. Met de sneakers van Hummel lukt dat! Senn (bijna 4) kan ze zelf aan en uitdoen.

Iets waar ik altijd op let als ik schoenen koop voor de heren is de zool. Zand moet er makkelijk tussenuit te kloppen zijn. De zool van de Hummel sneakers is geslaagd voor deze test.  Dat de zool dan ook nog in dezelfde kleur is als Senn zijn ci’s, is met name voor hem een belangrijk dingetje.

Wat kun je er allemaal mee?

Toen Senn de hummel sneakers aan had en we op de locatie waren voor de foto’s, kon de test beginnen. Een simpele vraag aan Senn zorgde direct voor actie. “Senn wat kun je allemaal met de schoenen”? En los was Senn! In de gallerij kunnen jullie zien wat Senn allemaal met de schoenen kan ;-)

Was jij al bekend met de nieuwe sneaker lijn van Hummel?

16 thoughts on “Hummel sneakers voor stoere jongens!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.