IKEA Favourites uit de nieuwe catalogus | Top 3

Na de kids edition, is het natuurlijk ook tijd voor een Adult edition van de IKEA Favourites uit de nieuwe catalogus. Benieuwd welke items ik het leukst vind? 

Mijn IKEA Favourites uit de nieuwe catalogus

KNOTTEN | Hoge tafel

Wanneer je weinig ruimte hebt in huis, is dit hoge tafeltje de ideale uitkomst om toch een kleine werkplek te creëren of je eigen beauty hoekje. Hang er bijvoorbeeld een mooie spiegel boven en hang je stijltang en föhn aan de haakjes aan de zijkant. In de lades kun je je make-up kwijt. En ben je geen fan van houtkleur? Dan schilder je hem toch over! Ik ben fan van deze hoge tafel.

Prijs: €149,- 

Ikea Favourites | Knotten

KNAPPER | Staande spiegel

Wij zijn bezig om een kamer hier in huis om te toveren tot een ware walk-in-closet / waskamer. Een mooie passpiegel is dan zeker wel op zijn plaats. Als ik nu mijn outfit wil checken dan moet ik op de wc pot gaan staan en dat is ook niet wat haha. Het handige aan deze spiegel is dat je aan de achterkant alvast je outfit kunt ophangen voor de volgende, dat bespaart een hoop tijd en gedoe in de ochtend. Dit was dan ook één van mijn tips uit mijn artikel; time-management voor werkende moeders.

Prijs: €49,95

Ikea favourites | Knapper

ELVARLI | Elementen voor een open kast

Wij hebben een super smalle hal en een leuke kapstok vinden is echt drama. Toen ik dit handige systeem zag was ik direct verkocht. Helaas is het systeem wat ik in de catalogus had gezien, niet aanwezig op de site. Ik heb dan ook even random twee verschillende systemen gepakt. Je kunt natuurlijk ook zelf een samenstelling maken. Het witte vind ik vooral erg mooi want dit maakt dat de ruimte meer open lijkt.Vooral die schoenplanken vind ik erg handig, en die zijn ook wel nodig met een schoenen verslaafde vrouw hier in huis

Prijs: Variërend van €95 tot €520,- 

ikea favorites | Elvarli

Dit was mijn absolute top 3 van mijn IKEA Favourites uit de nieuwe catalogus. Zoals je ziet houd ik van wit en hout. Strak, minimalistisch en open.

 

Ik ben erg benieuwd waar jij van houdt.. Wat zijn jouw IKEA Favourites uit de nieuwe catalogus??

2 thoughts on “IKEA Favourites uit de nieuwe catalogus | Top 3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.