Het inrichten van een meisjeskamer

Toen ik zwanger was van Leia hebben we verschillende opties overwogen omtrent haar kamertje. Gaan we voor een thema? Of houden we het basic? Het inrichten van een meisjeskamer vond ik echt moeilijk. helemaal met al die hormonen die door mijn lijf gierden. 

Het inrichten van een meisjeskamer

We hebben helaas geen zolder. Anders was dit een optie voor onszelf geweest. We weten ook dat als we eventueel nog wel durven (een tweede is namelijk risicovol) uit te breiden qua gezin, we zeker moeten verhuizen want dan wordt het hier wel heel erg krapjes. Dan wil ik dus ook absoluut een zolder.

Maar ik dwaal af want we hadden het over het inrichten van een meisjeskamer, Leia’s kamertje welteverstaan. uiteindelijk hebben wij gekozen voor basic. Een kamer met 2 olifant grijze muren en 2 witte muren. Witte meubels en roze accessoires. Ik had last van een hormonaal roze virus.

inrichten van een meisjeskamer

Een grote meisjeskamer

Inmiddels is Leia de twee alweer gepasseerd (waarom gaat het zo snel?!) en zijn we nog steeds een beetje aan het freubelen met haar kamer. Ze is immers nu een grote meid en heeft al een groot meisjes bed. Maar wordt het dan ook niet tijd om haar gordijnen te vervangen voor wat nieuws? Ik heb hiervoor een beetje rondgesurft op het internet en kwam uit bij VELUX, zij hebben een leuke Disney raamdecoratie kindercollectie, maar nu kunnen we dus niet kiezen.

Ze vind Mickey Mouse bijvoorbeeld geweldig, maar Winnie the Pooh ook. Die laatste vind ik zelf dan weer afgrijselijk dus het wordt nog even tobben.

 

inrichten van een meisjeskamer

Wij denken er in elk geval nog eventjes over na. Haar kamertje is nu al geverfd in een mooie blauw tint en ze heeft een ontzettend stoer Tipibed waar ik jullie binnenkort nog meer over ga vertellen. Misschien heb jij nog leuke tips?

Wat vind jij nou echt leuke kleuren of een leuk thema voor een meisjeskamer?

2 thoughts on “Het inrichten van een meisjeskamer

  • Zo leuk om een kamertje weer te mogen restylen! wij zijn druk bezig om onze zolder te verbouwen tot een meisjeskamer voor onze dochter van bijna 6! En dan mag ik haar kamer ombouwen tot stoere jongenskamer! Ik zou zelf toch wel voor neutrale raambekleding kiezen, zo’n disney plaat vind ze misschien over een paar jaar wel niet meer mooi..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.