Een kerstoutfit van Lofff voor Leia (en meer leuks)

Met de feestdagen voor de deur moet er natuurlijk een leuke kerstoutfit gescoord worden. Nu vind ik persoonlijk het shoppen voor onze kleine meid het leukste om te doen en vandaag deel ik dan ook alvast de kerstoutfit die ik voor Leia heb gekocht;

Een kerstoutfit shoppen voor Mini

Normaal ben ik meerdere dagen, of beter gezegd weken, bezig met zoeken naar een mooie outfit. Maar dit super leuke setje vond ik in no-time bij één van mijn favoriete webshops; Olliewood.nl. De keuze is daar reuze en het aanbod aan meisjeskleding is echt ENORM! Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Z8, Tumbl ‘n’ Dry maar ook dus het mooie merk Lofff. Dat maakt het voor mij uiteraard ontzettend moeilijk om te kiezen, maar toch.. Het setje voor Leia’s kerstoutfit was maar zo besloten;

Een kerstoutfit van Lofff

Een tijdje terug ontdekte ik het prachtige merk Lofff. Een kinderkleding merk specifiek gericht op meiden en wat hebben ze toch iedere keer een mooie collectie! De setjes van maat 62 tot en met 86 zijn vaak jurkjes inclusief een legging en vanaf 92 zijn de items los van elkaar verkrijgbaar.

De kerstoutfit die ik heb geshopt is een een feestelijk zwart/grijs jurkje en legging met goudkleurige stippen en satijnen taille koord. Het lieve jurkje heeft een organza bovenlaag bij het rokgedeelte. De rok is verder ook gevoerd waardoor ze lekker warm de feestdagen doorkomt. Uiteraard zal ik hier nog een foto van delen op Instagram, maar tot die tijd blijft het setje mooi en netjes in de kast hangen. En ik moet er uiteraard nog een paar leuke schoentjes bij vinden, dus als je tips hebt? Graag!

Natuurlijk hebben we het hier niet bijgelaten en tijdens het browsen vond ik nog een super leuk setje van Name-it. Een mooie sweater met daaraan een rokje past en een mooie bijpassende legging in een blauw bloemmotief. Hij staat haar zo schattig!

name-it

Heb jij al een kerstoutfit gescoord voor je kleintje?

One thought on “Een kerstoutfit van Lofff voor Leia (en meer leuks)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.