Interieur shoplog Action, Wibra, Xenos, Zeeman en Blokker

Nu we lekker met de tuin bezig zijn, moet er natuurlijk ook een interieur shoplog komen van alle leuke dingetjes die ik van de week heb gescoord voor zowel binnen als buiten. 

Mega Interieur Shoplog

In het weekend blader ik altijd al even de folders door voor de komende week. Vooral die van de Wibra en Xenos vind ik heerlijk om doorheen te bladeren. Ik zag dat de Wibra echt hele toffe draad dingetjes in de folder had staan en met mijn goede gedrag stond ik maandag o half 1 voor de deur. Oops, winkels gaan op maandag altijd om 13.00 uur open.. In elk geval, de meesten dan. Dus ik hobbelde samen met Leia eerst even rustig verder langs de Blokker.. Genoeg geklets laten we overgaan tot de mega interieur shoplog:

Blokker en Zeeman

Bij de blokker haalde ik 2 kaarsen houders. Een blauw/groenige en een kaars in een marmer potje. Beide waren in de sale. De blauwe voor een euro en de kaars in pot voor 2,-. Bij de Zeeman haalde ik een beach towel, al ga ik hem gebruiken als kleedje voor in de tuin. Lijkt me wel gezellig. Uiteraard haal ik hem binnen wanneer het slecht weer is. De beach towel is €4,99

interieur shoplog action wibra xenos blokker zeeman

Wibra

Bij de Wibra sloeg ik mijn slag. Ik bracht wat kleding terug wat ik toch niet zo heel erg mooi vond voor Leia, en kreeg een bedrag van €20,- terug. Daarvoor in de plaats haalde ik wat vaasjes en kaarsenstandaards met groen en betonlook voor in de tuin en een metalen dierenkop + een metalen memorek. Alles samen koste mij €14,-. Dat betekend dat ik €6,- winst had van wat ik had terug gebracht.

Xenos

Bij Xenos haalde ik 2 witte draadmanden met houten rand (3,99 per stuk) en 2 hang bolvaasjes. Geen idee hoe ik ze anders noem haha. Ze waren 2,99 per stuk maar er ging nog 30% korting af, dus waren ze 2,10 per stuk.  Daar heb ik een leuk idee mee. Ik wil hier decozand in doen en dan een nep plantje zoals een cactus of iets. De draadmandjes wil ik planten in kopen.

interieur shoplog action wibra xenos blokker zeeman

Action

om de mega interieur shoplog af te maken deed ik natuurlijk ook  nog even een ritje Action. De schade daar was €28,-. Wat we daar allemaal voor hebben gehaald:

 • Een zak waxine lichtjes
 • Een shopper (niet op foto)
 • 3 x een kussenhoes
 • Cactus beeld
 • Bed Dienblad, maar deze gaat de tuin in
 • Decozand
 • 2x mini cactus in pot (deze gaan samen met het decozand in de hangende bolvaasjes)
 • Toiletpapier (niet op foto)
 • Buiten Mandala + stoepkrijt, kan Leia straks lekker kleuren!
 • Een bezemsteel, die van ons was gebroken (niet op foto)
 • En als laatste een handige set met opbergboxen en ophang rails voor in de schuur.

interieur shoplog action wibra xenos blokker zeeman

Totale schade: 28 bij de action + 3 bij de blokker + 14 bij de wibra + 10,20 bij de Xenos = 55,- haal daar nog even 20 euro vanaf vanwege het retour brengen van kledng bij de Wibra en we komen uit op 35,20. Ik zeg prima geslaagd voor deze interieur shoplog.

Vinden jullie dit soort shoplogs, zoals een interieur shoplog leuk om te lezen? Waar haal jij altijd je interieur spulletjes?

 

17 thoughts on “Interieur shoplog Action, Wibra, Xenos, Zeeman en Blokker

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.