Inventum Kerstswap 2018 | Kerstcadeautjes swappen met bloggers

Vanuit een mediabureau is er een kerstswap georganiseerd tussen bloggers, in samenwerking met Inventum. Kennen jullie vast allemaal wel van de huishoudelijke apparaten zoals waterkokers, grilplaten of staafmixers. Hoe je het ook wend of keert; Inventum is één van je beste matties in de keuken en daar buiten. Benieuwd wie ik had tijdens de Inventum Kerstswap en wat ik zelf heb gekregen van mijn swap maatje? Klik snel verder….

Inventum Kerstswap 2018

Het idee was dat we uit een drietal cadeautjes een cadeau voor een andere blogger konden uitzoeken, and so on. Net zolang tot het rondje compleet is. Leuk idee? Absoluut. Uitvoering vond ik alleen wat minder.

Wie had mij tijdens de Inventum Kerstswap? Nicole

Niet vanwege mijn cadeau, want die was ontzettend lief! Nicole had namelijk mij en gaf me met de elektrische deken een warme knuffel of afstand. Nicole (meisje eigenwijsje) en ik hebben al jaren contact en dat is in de afgelopen 1,5 jaar steeds intensiever geworden. Haar hart zit op de juiste plaats en wanneer ik iemand nodig heb waarmee ik even lekker wil kletsen over andere dan bloggen, dan kan ik bij haar terecht. Maar waarom was de uitvoering van de kerstswap dan minder?

Nicole Meisje eigenwijsje Momambition Kerstswap Inventum 2018
Liefste Nicole <3

Cadeautje voor mijn kerstswap maatje: Joyce (MamsatWork)

Nou dat leg ik je graag uit. We kregen een lijstje in onze mailbox waarbij we uit 3 dingen mochten kiezen. Voor mijn Inventum Kerstswap maatje vond ik dit rete moeilijk. De drie dingen waar ik uit kon kiezen, daarvan wist ik zeker dat ze deze producten al in huis zou hebben. Dus vroeg ik of er een mogelijkheid was om iets anders te mogen kiezen. Mocht!

Dus koos ik de elektrische deken voor Joyce. Waarom? Omdat ze in het afgelopen jaar zo goed bezig geweest is met afvallen en ik weet dat ze vaak koude voeten heeft in de winter, leek dit me een geschikt cadeau. Minder lichaamsvet, is sneller koud en leek me handig. Helaas is het cadeau niet zo in de smaak gevallen haha. Kan gebeuren, dat is het risico van het vak. Sorry Joyce dat ik je het gevoel heb gegeven van een oude taart haha! Dat vind ik in elk geval niet van je!

Waarom viel de Inventum Kerstswap tegen?

Wat ik wel herkende, en dat is dus de tegenvaller, is dat het cadeau gewoon in product verpakking werd bezorgd. Geen label, geen begeleidend briefje, geen boodschap, niet ingepakt of in een doos. Gewoon plain simple in de product doos. Dat vind ik dus niet echt kerstig. Bij een Kerstswap verwacht ik wel een mooi in (kerst)papier verpakte doos, met glitters, goud, rood, whatever…

kerst cadeaus voor haar, kerstgroet

Uitgelachen door de postbode…

Dus de postbode wist ook precies wat hij kwam bezorgen. Ik zal het je nog sterker vertellen, toen hij hem afleverde bij mij man heeft hij staan grinniken… MIjn man stond op dat moment verward achter zn oren te krabben en dacht dat ik hem in de maling had genomen. Is wel een actie voor mij als je me een beetje kent natuurlijk haha. Maar een man van nog geen 30 die een elektrische deken besteld… Ja dat zal vast grappig eruit zien voor de bezorger haha! ( ik kan er wel om lachen zoals je merkt haha)

Bij thuiskomst dachten we dan ook dat het in eerste instantie verkeerd was bezorgd, tot we het label zagen en toch echt mijn naam erop stond. Toen viel pas het kwartje bij mij… Want Inventum Kerstswap, betekend inventum product.

Wellicht is dit een puntje wat volgend jaar meegenomen kan worden. Daarnaast denk ik dat het leuker is om de bloggers een budget te geven, zodat ze zelf de site van Inventum kunnen afstruinen voor een product wat ze vinden passen bij hun kerstswap maatje. Het idee vond ik echter geweldig en ik ben zeker dankbaar! Of ik het ga gebruiken ben ik nog niet zeker van, ik vind elektrische dekens stiekem best wel eng namelijk haha!

Heb jij wel eens een kerstswap georganiseerd met vriendinnen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.