De juiste volgorde van huidverzorgingsproducten

Real Talk. De schoonheidsindustrie heeft huidverzorging ZO enorm ingewikkeld gemaakt. Er zijn niet alleen een miljard producten en merken om door te spitten, maar ik kan er persoonlijk soms niet voor zorgen dat ik weet welke producten ik nodig heb, hoe vaak ik ze nodig heb – en laat me niet eens beginnen over alle verschillende tools en technologie naast de daadwerkelijke producten. Sheesh.

Ik heb misschien niet alle antwoorden, maar ik ga één van de grootste uitdagingen aan het licht brengen: de juiste volgorde van huidverzorgingsproducten. Klinkt misschien super basic, maar ik weet dat ik niet de enige kan zijn die niet kon achterhalen waar mijn serums en maskers in het spel kwamen. Het enige wat ik ooit al wel eens heb verteld is dat je zonnebrand producten pas moet smeren ná het voltooien van je volledige routine. En dat zie je hier dan ook terug in het overzicht:

De juiste volgorde voor jouw huidverzorgingsproducten

juiste volgorde van huidverzorgingsproducten

OPMERKING: dit betekent NIET dat je al deze producten in jouw routine moet opnemen. Persoonlijk gebruik ik gewoon reiniger, toner en vochtinbrengende crème. Af en toe gebruik ik een spotbehandeling of een masker als ik last heb van een hormonale acne-uitbarsting. Hoera! Als je echter een volledige routine hebt, helpt dit hopelijk om wat richtlijnen te geven voor de juiste volgorde.

Liefs, Cass

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.