Kerstkoopjes voor mama

Kerstkoopjes, is dat eigenlijk een woord? Ik hou gewoon van kerst en van koopjes dus kerstkoopjes is voor mij vanaf nu gewoon een woord. Maargoed, kerstkoopjes voor mama dus…

Kerstkoopjes voor mama

Wij vrouwen houden van eenhoorns. Het schattigheidsgehalte is gewoon mega hoog en het is vast iets uit onze jeugd wat is blijven hangen. Dus eenhoorn plakbandhouders, onesies, mokken, pantoffels en lampen.. JA DAT VINDEN WIJ LEUK! En jaaaaa we hebben er zelfs hele appgroepjes over..

kerstkoopjes voor mama

Maar ook schattige gadgets zoals markers in de vorm van lippenstiften maak je ons blij mee. Waarom? Gewoon omdat wij vrouwen een apart slag volk zijn en we daar gelukkig van worden.

Mocht je dus geen ideeën hebben, dan zoek je dit blog op en zoek je cheesy gadgets uit voor de vrouw des huizes op Radbag.nl. Ik heb nog nooit zoveel ontzettend maffe gadgets bij elkaar gezien. Iets met een hoog hebberig gehalte ook, want wat dacht je van de lightbox die ik zelf heb gescoord? Zelf aan te passen zoals ik deed met een kekke kerst tekst. Een soort Scandinavische kerst decoratie iets..

Ben jij meer van het personaliseren? Dat kan uiteraard ook. Een van de leukere kerstkoopjes voor mama is dan een gave Naamzoeker poster met de namen van je gezin erin bijvoorbeeld. Super origineel.

kerstkoopjes voor mama

Maar echt, mocht je geen ideeën hebben. Neem een kijkje, want je vind er niet alleen kerstkoopjes voor mama, ook voor papa en zelfs aan de kinderen wordt gedacht met lieve nachtlampjes in de vormen zoals wolkjes, eenhoorns, walvissen en mega schattig; vosjes!! Die laatste heeft onze Leia en ze neemt vosje overal mee naar toe. Het liefste zelf ook mee naar het kinderdagverblijf, achter in de bak van de fietsje haha! Lief kind.

Wat voor leuke kerstkoopjes heb jij voor je gezin gehaald? Laat je het mij weten in een reactie?

 

One thought on “Kerstkoopjes voor mama

  • Radbag is inderdaad wel een hele leuke webshop, hè! Voor de kindjes hebben we een pingpongtafel en pilotenjacks gekocht. Eens wat anders dan een wiiU spelletje ofzo :D En Husband kreeg van mij de biografie van Bruce Springsteen ;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.