Shoppen voor kids, De leukste new born kleding op een rij

Ik ben een ontzettende liefhebber van kleding shoppen voor mijn mini, dus het invullen van een Shoppen voor kids vragenlijst is voor mij zeker geen straf. Kijk je mee naar mijn favoriete kinderkledingmerk, musthaves en meer?

Shoppen Voor Kids Tag

Angelique van Shopaholiek heeft deze leuke tag bedacht die gaat over shoppen voor kids en dan met name over kinderkleding. Mocht je deze tag dus willen overnemen dan is het wel zo lief om haar even de credits te geven :)

Wat is jou favoriete kinderkledingmerk? 

Ik vind de kinderkleding van River Island, Mango, B-Noisy en Zara super leuk! Nu Leia wat groter wordt heb ik sinds kort Newton Revolution op het oog en dat vind ik ook echt een super tof merk. In de babykleding periode was dit vooral Noppies en Z8

Wat is jouw absolute musthave op het gebied van kinderkleding? 

Uhm.. Alles? Ik kan voor elk stuk wel bedenken waarom ik het zou MOETEN kopen voor Leia haha. Nee maar even zonder dollen.. Een paar goede schoenen vind ik echt een musthave, al zal dit vast onder de accessoires horen.. Een spijkerjasje dan maar? In de winter als extra warmte voor overdag, ook binnen. In de zomer weer handig voor een frisse zomerdag over een jurkje.

shoppen voor kids, Peuter outfit vingino, laarsjes van Bunnies

Wat vind jij een no-go qua kleding? 

Kapotte kleding. Natuurlijk kan iets kapot gaan onderweg of iets, maar een kind opzettelijk kapotte kleding aantrekken vind ik wel een no-go. Net als gaten bedekken met van die strijkdingen, en dan vooral van die lelijke aardbeien op de knieën bijvoorbeeld… De horror! Sorry mam, ik weet dat je dit vroeger bij mij deed haha!

Heb je wel eens een miskoop gehad? Zo ja.. Wat?

Kleding op de groei kopen en het dan pas passen in een heel verkeerd seizoen haha. Denk aan playsuits die pas in de winter passen en een warme wollen broek die in de winter te groot is.

Welk kledingstuk is voor jouw onmisbaar op vakantie?

Een uv-shirt! Ideaal als de zon erg fel schijnt.

Hoeveel geld geef jij gemiddeld per maand uit aan kinderkleding?

Per maand vind ik lastig om te bepalen. Wanneer de kinderbijslag binnen is zorg ik ervoor dat ik in elk geval een deel van dit geld gebruik voor een nieuwe garderobe of een paar goede schoenen. De rest gaat naar haar spaarrekening. Als ze verder nog wat nodig heeft zoals rompers etc. dan koop ik dat gewoon.

Wat vind jij ervan dat de sale steeds vroeger begint?

Geen enkel probleem, fijn juist omdat je nu ook beter op de juiste maat kunt saleshoppen en dan dus niet zo snel verkeerd op de groei koopt.

Waar haal jij je inspiratie vandaan voor kinderkleding?

Voornamelijk bij de winkels zelf of gewoon het internet. Z8 heeft altijd mooie foto’s van kleding en daar haal ik inspiratie vandaan. Verder

Shop jij veel online?

50/50 denk ik. Ik heb een aantal favo webshops waar altijd leuke aanbiedingen zijn, maar vind het ook heerlijk om tussen de kinderkleding te neuzen in winkels zoals Zara, River Island, Hema en Mango.

shoppen voor kids tag

Wat doe jij met kleding die te klein is?

De prematuurmaatjes (met uitzondering op 1 setje en romper voor eigen herinnering) heb ik gedoneerd aan het ziekenhuis. Zo kunnen ouders met weinig geld toch hun kindjes aankleden in de juiste maat in plaats van rompers waar ze in verzuipen. Maat 50 en 56 heb ik per maat als 1 grote box verkocht. Maat 62, 68 en 74 heb ik allemaal per maat in van die opruim boxen staan. Die moeten dus nog verkocht worden haha.

Omschrijf de kledingstijl van je kids

Ik denk niet dat ik een specifieke stijl heb voor Leia. Maar als ik dan moet kiezen is het een beetje urban, stoer met een hoog meisjes gehalte. Leia draagt vooral veel skinny’s of sweaterdresses met sneakers of zoals nu in de winter met bikerboots.

Koopt jouw man ook kinderkleding? Zo ja.. Doet hij dat goed? 

Niet uit zichzelf, maar als we samen gaan shoppen dan kiest hij wel eens items uit. Sommige items vind ik persoonlijk echt niet leuk, maar staan Leia dan weer fantastisch. Hij heeft er dus wel aanleg voor.

Hoeveel geef jij maximaal uit aan een spijkerbroek voor je zoon/dochter? 

Ik koop altijd de spijkerbroekjes van de Hema, die zijn geloof ik een tientje?

shoppen voor kids, peuter outfit B.Nosy

Koop jij wel eens iets tweedehands? 

Ja, maar echt zelden en dan moet het item er echt nog ontzettend goed uit zien. Mijn persoonlijke voorkeur gaat toch wel echt uit naar nieuw.

Wat is jouw beste aankoop ooit?

De Harwell Boots van UGGs. Leia is zo ontzettend blij met deze boots en ze zijn heerlijk warm.

Dit waren mijn antwoorden op de Shoppen voor Kids Tag,Ik tag hierbij Linda, Astrid, Mary-LouBianca, Judith en Marjo. Wat is jouw favoriete kinderkledingmerk? En wat vind jij een no-go?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.