Newton Revolution: Het kinderkleding merk voor de nieuwe generatie

Ik vind het altijd heel erg leuk om nieuwe merken te leren kennen en helemaal als het gaat om kinderkleding, toen ik dus een perspakketje binnenkreeg met het nieuwe merk Newton Revolution, dat op 19 februari jl. is gelanceerd, was ik zeer verrast. 

Newton Revolution, We’re kids of the universe

Een nieuwe generatie vraagt om een nieuw en fris, hip merk. Newton Revolution brengt op 19 februari jl. een verrassend mooie en unieke collectie uit voor jongens en meiden in de leeftijdscategorie van 3 tot en met 12 jaar, in de maten 98-104 tot en met 146-152. De collectie bestaat uit een combinatie van verfijnde kleuren, unieke handgetekende prints en uit sport geïnspireerde details voor een nieuwe generatie waar alles mag en alles kan op het gebied van fashion. Zoals hun slogan eigenlijk ook wel een beetje verteld, Never go Backwards, is Newton Revolution een kinderkleding merk van Nederlandse bodem waarbij de nadruk ligt op een vernieuwende en vooruitstrevende collectie voor kinderen die volop in ontwikkeling zijn en graag van alles willen leren. Het merk is uitgesproken en heeft haar inspiratie voor 2016 uit Japan gehaald en dit zie je terug in de kleuren en vissenprints.

Newton Revolution Girls
Stoere meiden collectie

De meiden collectie is stoer met opvallende prints en prachtige jurkjes. Na het doornemen van alle info ben ik meteen heel erg enthousiast gaan kijken op de website van Newton Revolution, daarna ben ik gaan rondkijken op Kixx-Online, één van de twee webshop die dit merk in hun assortiment heeft opgenomen. Wat een ontzettend gave collectie! Vooral de items voor de meiden ben ik helemaal verliefd op, wat natuurlijk logisch is als meisjes mama. Een mix van prints en stoere kleuren, maken het merk naar mijn mening uniek en eigenzinnig. De jumpsuit was voor mij meteen al een favoriet en deze had ik heel erg graag willen bestellen alleen zijn alle items uit de collectie verkrijgbaar in de maten 98-104 tot en met 146-152. Voor ons dus heel erg jammer aangezien onze dochter in maat 74-80 zit en het denk ik nog wel een tijdje gaat duren voor zij in de kleinste maat van dit hippe merk terecht komt. Desalniettemin wilde ik toch heel erg graag een artikel wijden aan dit merk omdat ik echt gecharmeerd ben van de collectie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de meidencollectie hierboven, die is toch ontzettend gaaf?!

Newton Revolution Boys

 

Een jongens collectie met opvallende prints

Vooral in de jongens collectie zie je de onderwaterwereld heel erg terug doormiddel  van prints van visjes en kabbelend water. Zelf ben ik erg gecharmeerd van de zwart, witte shirts en de vesten. Heel leuk om te combineren met de print broekjes. Al met al ben ik razend enthousiast over de collectie en vind ik het enorm jammer dat Leia er nog niet in past. Maar zodra ze er in past ga ik meteen bestellen natuurlijk! De collectie is te koop bij Kixx-online

disclaimer

 

2 thoughts on “Newton Revolution: Het kinderkleding merk voor de nieuwe generatie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.