Kinderen waarom wilde ik ze ook alweer?

Het is vrijdagochtend, Mark had zijn eerste ‘papadag’. Vanaf nu elke vrijdag vrij, ouderschapsverlof. Fijn hoor. Dacht ik toch eens een keer lekker te kunnen uitslapen. Fout gedacht. Boem bats daar gaat de lamp van de slaapkamer aan. Wil je NU uit bed komen?!!! De kinderen…… En de rest heb ik niet gehoord. Snel haast ik me uit bed. Kinderen waarom wilde ik die ook al weer?

De kinderen liggen voor straf weer in bed

Als ik naar beneden loop hoor ik Mark al zeggen dat de kinderen voor straf op hun kamer zijn. Ze liggen in bed. Ik bedenk me dat ze dan echt wel wat gedaan hebben wat niet door de beugel kan.

Naar beneden

Waren ze toch met z’n 2tjes naar beneden gegaan toen wij nog lagen te slapen. Opzich niet zo’n heel groot probleem. Doen ze wel vaker, pakken ze een puzzeltje of zetten de tv aan en gaan lekker op de bank liggen. Vandaag besloten ze wat anders te doen.

De lade van Emma.

Wij hebben voor de spulletjes van Emma een lade, daar zitten de verzorgingsspulletjes in. Ook babyolie. En babyolie, is heerlijk! Je baby krijgt er een lekker zacht huidje van, het ruikt lekker, gewoon fijn spul. Maar soms kan babyolie dus even niet zo fijn zijn. Zoals vandaag, hoewel ze heel goed weten dat ze niet in de lade van Emma mogen zitten hadden ze nu blijkbaar een duiveltje op de schouder die ze aanmoedigde dit wel te gaan doen. Ze ‘vonden’ daar de babyolie.

Een slagveld

Ik kwam dus beneden, rook de babyolie al. Dit kan niet goed zijn dacht ik nog. Dat had ik toch even goed zeg. Alles maar dan ook alles zat er onder. Een slagveld!! Ken je dat filmpje van sudocreme en die baby? Nou ons huis was die baby. Alles maar dan ook alles zat er onder. De bank, onze nieuwe vloer, de kasten, de box, alles!!! Kinderen waarom wilde ik die zo graag?

Op z’n Johan Cruijff’s.

Elke nadeel heb z’n voordeel. Die uitspraak ken ik van Johan Cruijff. Een heel groot nadeel natuurlijk. Alles zat er onder. Stoom kwam uit m’n oren. Rustig ontbijten zat er niet in. Eerst de hele toko schoonmaken samen met Mark. Het voordeel? Het huis is wel weer piekfijn in orde.. Daar doen we het dan maar voor.

En de kinderen waarom wilde ik ze ook alweer?

Ik heb besloten ze maar te houden ;) hahaha. Het zijn schatten van kinderen hoor, maar af en toe. Jeetje zeg. Niet heel fijn wakker worden. Toen we klaar waren heb ik ze wakker gemaakt. Een bad konden ze wel gebruiken. Het haar kreeg ik bijna niet eens meer schoon.. Jeetje. En daarna mocht ik de bedjes verschonen. Zaten ook helemaal onder de olie. Top hoor! Kinderen waarom wilde ik ze ook al weer? ;)

 

Halen jouw kinderen ook wel eens fratsen uit?

4 thoughts on “Kinderen waarom wilde ik ze ook alweer?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.