Kneipp Amandelbloesem Douche foam

De afgelopen weken heb ik de Kneipp Amandelbloesem Douche foam mogen testen. Kneipp is een merk wat hier in huis enorm favoriet is omdat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en altijd een heerlijke geur hebben. 

Kneipp Amandelbloesem Douche foam

De dop ging eraf en wat een heerlijke zachte, zoete geur kwam mij tegemoet. Ik ben echt dol op dit soort geuren! Je moet trouwens niet te hard op het pompje drukken want dan spuit je jezelf en de badkamer eronder haha! Er zit behoorlijke druk achter en je hebt maar heel erg weinig nodig om jezelf ermee te wassen. De amandel olie wordt meteen opgenomen door de huid en zorgt voor een fluweel zacht resultaat, dit is ideaal want in de winter maanden is mijn huid ontzettend snel droog en grauw. Hoera voor de lente die eraan komt! Vooral toen ik voor een paar weken geleden nog in de horeca werkte en dus ook veel in contact kwam met (aggresieve) schoonmaakmiddelen zoals bleek, is een goed verzorgend product een absolute musthave. Ik ben ontzettend fan van de Douche foam en ik denk dat ik binnenkort ook de Seconde Bodylotion uit deze lijn ga kopen. De Kneipp Amandelbloesem Douche foam is in elk geval goedkoper – ongeveer €5,99 – dan de Rituals douche foam die ik normaliter gebruik en qua werking vind ik hem net zo fijn. Het enige nadeel wat ik heb kunnen vinden is dat het product SLS (kortweg zeep) bevat, iets waar veel mensen op afknappen omdat het de huid eigenlijk ook heel erg kan uitdrogen. Ik moet zeggen dat je het met deze douche foam niet eens merkt, in elk geval, ik niet.

KNEIPP AMANDELBLOESEM DOUCHE FOAM review

Heb jij deze lekkere douche foam al geprobeerd? Of ben jij meer van de douche gels? Laat je het weten in de comments hieronder?

One thought on “Kneipp Amandelbloesem Douche foam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.