Stop met delen er is een Kneipp Mannenlijn!

Ladies opgelet! Je hoeft je heerlijke Kneipp producten niet meer met le husband te delen want er is een heerlijke Kneipp mannenlijn, hoera!

Mannen steeds meer bewust

Ook mannen worden zich steeds meer bewust van ingrediënten in hun verzorgende producten, zo ook mijn man. De man die het eerder maar een broodje aap verhaal vond om zichzelf in te smeren en speciaal producten voor mannen te gebruiken is inmiddels een tijdje om. Fijn he als ie een keer naar de vrouw luistert. Gebeurt namelijk nie zo vaak…

Kneipp is slim en speelt in op de wensen van de man met een mooie mannenlijn. Wij zijn al een tijdje fan van de Ready-to-go 2-in-1 douche, en hebben deze ook al met regelmaat opnieuw gekocht. Maar de douche foam, die is voor ons nieuw:

Kneipp mannenlijn review

Kneipp Men Only Douche Foam

De Kneipp douchefoam Men Only heeft een heerlijke subtiele, maar erg stoere mannen geur. Denk aan verse ceder in combinatie met jojobaolie. Echt hoor, le husband ruikt heerlijk en de douche geurt ook nog uren na. Heel prettig, niet te sterk. Je spuit het als een gel, maar uiteindelijk verandert het door het contact met water in een heerlijke schuim.

Kneipp mannenlijn review Kneipp mannenlijn review Kneipp mannenlijn review

#8daysofchristmasgiveaway | Win een pakketje uit de Kneipp Mannenlijn

Voor onze giveaway mag ik een lekker pakketje van Kneipp weggeven voor heren. Ja ja, niet alleen jullie vrouwen moeten verwend worden, ook de papa’s, opa’s en lieve vrienden mogen verwend worden. Dus ben je nieuwsgierig voor jezelf of wil je graag de Kneipp Mannenlijn winnen als cadeau voor een dierbare voor onder de kerstboom? Dan moet je de volgende stappen even doorlopen:

  • Like onze Facebookpagina of volg onze instagrampagina
  • (verplicht)
  • Tag je iemand die je deze heerlijke set gunt onder de post (verplicht, let op : niet jezelf taggen!)
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht

De actie loopt tot en met 18 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina. En nu lekker hop, hop, rendier in galop naar de leukste

Kneipp mannenlijn review

In samenwerking met Kneipp

8 thoughts on “Stop met delen er is een Kneipp Mannenlijn!

  • Wendy van Zetten says:

    Wauw wauw Wauwie van deze heerlijke verwennerij wordt mijn lieve vriend zeker heel blij, zou hem graag willen verrassen met een heerlijk douchepakket waag graag mijn kans en heb deze schitterende actie met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen #Spannend fijne zondag

  • Sharon de Ridder says:

    Wat een leuk blog om te lezen! Deze producten gaan zeker op het cadeaulijstje voor mijn man :) ik heb ook de stappen doorlopen om kans te maken op de prijs!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.