Leia’s Outfits | Stoere boots van Bunnies

Leia in stoere boots van Bunnies

Op Instagram krijg ik altijd best wel vaak lieve en leuke berichtjes over Leia’s outfits. Dat ze er zo leuk bij loopt en schattige outfits draagt. Toen bedacht ik mij dat ik ze eigenlijk nooit hier deel. Waarom niet? Geen idee eigenlijk. Ik sta er nooit zo heel erg bij stil op de een of andere manier. Maar laten we daar verandering in brengen oke? 

Ik zal vanaf nu wat vaker Leia’s outfits gaan delen en dan ook onder de noemer; Leia’s outfits. Lekker simpel I Know, maar zo kunnen jullie ze in de toekomst ook makkelijk weer terugvinden.

bunnies girls outfit

Toen we een weekendje weg waren in Villages Nature Paris, hadden we natuurlijk prachtig weer. Daarnaast was het gewoon een super mooi park waardoor je hele mooie foto’s kon maken.  De top die ze draagt is van de H&M en heeft ze zelf uitgezocht. Met de mouwen waant ze zich een echte prinses! Ding was maar 4,99 dus mijn portemonnee vond het ook niet zo’n ramp.

Ik combineer vaak dure merken met budget dingen en dan zijn deze jeans legging broekjes van de Zeeman echt favoriet. Ze kosten iets van een euro of 3 en gaan erg lang mee. En als ze wel stuk gaan dan is er ook geen man overboord. Maar we hadden blijkbaar een oude maat bij ons, dus ze heeft een klein beetje hoog water hahah!

De stoere grijze boots met franjes hebben we gekregen van Bunnies. Ik ben een groot fan van dit schoenenmerk voor kinderen en dit is inmiddels haar derde paar. De roze sneakers worden nog steeds gedragen en de cognac boots passen helaas niet meer. :( Ik vind überhaupt goede schoenen voor kleine kinderen erg belangrijk. Wat ik daarnaast zo handig vindt van Bunnies is dat je het zooltje eruit kunt halen om te checken of de schoentjes nog goed passen.

Leuke afwisseling: draag deze outfit met een paar all stars!

Shop the look

  • Top met dots : H&M €4,99
  • Jean Legging: Zeeman €3,99 ?
  • Boots met fringes: Bunnies Nina Noord €79,95

Waar shop jij de outfits van je kids? 

Dit artikel bevat opgestuurde producten. 

2 thoughts on “Leia’s Outfits | Stoere boots van Bunnies

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.