Peuter OOTD van Leia | Sneakers van Bunnies

Het is weer tijd voor een nieuwe Peuter OOTD van Leia. Dit keer een snoezige maar stoere outfit met o.a. Bunnies, Zara en Zeeman. 

Peuter OOTD van Leia

Maart roert zijn staart zeggen ze toch? Nou dat is zeker te merken aan het weer. De regenachtige dagen beginnen zich langzaamaan af te wisselen met prachtige zonnige dagen en daar worden wij hier thuis ontzettend vrolijk van.

Voor deze Peuter ootd heb ik dan ook gekozen voor zachte roze tinten met een stoere skinny. Ik hou ervan. Dit zijn kleuren die ik zelf ook nog wel wil dragen en ik dus kan matchen met haar. Niet dat ik dit iedere dag doe, maar het is wel tof om elkaars kleding op elkaar te stemmen.

De jeans legging is van de Zeeman. Ik ben met dit broekje begonnen in maat 50 en nog koop ik ze elke maat weer. Een absolute musthave als je het mij vraagt. Helemaal vanwege de prijs. Ik dacht €4,99. Het blouse wat vanaf de taille wijder uitloopt is van de Zara. Als het goed is herkennen jullie deze uit mijn Zara Sale Shoplog. Hij heeft een sterrenprint in het grijs en een rondlopend kraagje.

Sneakers van Bunnies

Om de peuter ootd van Leia af te maken moeten er natuurlijk een paar vette hoge sneakers onder. Deze gave flex sneakers van Bunnies komen uit de nieuwste voorjaarscollectie en hebben een extreem buigzame zool. De sneakers zijn zacht roze metallic en hebben beige met bronzen glitter veters. Super glamorous dus voor zo’n kleine diva als Leia. Wat de schoentjes echt afmaakt zijn de glitterende vlinders aan de zijkanten. Waar bij normale kinderschoenen vaak die glitters er in no -time afliggen, is dit bij Bunnies dus niet het geval. Wat mij betreft passen deze Bunnies ontzettend goed bij de rest van Leia haar outfit.

Als het om schoenen gaat voor mijn meisje, wil ik gewoon niet bezuinigen. Ja ik koop heus wel eens een paar van de Zara of een H&M, gewoon voor de leuk en erbij. Maar daar wordt niet dagelijks op gelopen. Voor dagelijks gebruik, naar bijvoorbeeld de opvang vind ik een goed paar schoenen gewoon belangrijk. En als ik een keer geen budget heb voor een paar uit de nieuwe collectie, dan shop ik gewoon lekker een paar uit een vorig seizoen in de Bunnies Outlet

Alle items uit Leia haar peuter ootd:

  • Schoenen: Bunnies
  • Blouse met sterrentprint: Zara
  • Jeans Legging: Zeeman
  • Strikje in het haar: Wibra

Wat vinden jullie van Leia haar Peuter ootd? 

 

Dit artikel bevat opgestuurde producten ter review

12 thoughts on “Peuter OOTD van Leia | Sneakers van Bunnies

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.